/Iasi/Kinetoterapeut

🤓 Kinego - Clinica De Recuperare Medicala Iasi

Strada Tăietoarei nr.16, Iași 700310, România

🤓 Kinego - Clinica De Recuperare Medicala Iasi
Kinetoterapeut
4.8
18 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5J42+RF Iași, România
+40 737 514 000
kinego.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Radu stoica
Radu stoica2 ani în urmă
Aflat la a treia serie de ședințe de fizioterapie pot spune următoarele: personalul din sala de fizioterapie este foarte bine instruit și te îndrumă foarte bine, făcând adevărate miracole în tretamentul pacienților (eu personal am fost îndrumat de Sergiu și de Claudia). Nota negativă vine însă de la personalul de la recepție care este foarte insistent, cu purtarea măștii din momentul în care intri în clinică. Pe scurt iată unde mi se pare fractura de logică: intri în clinică, stai maxim 30 de secunde să completezi chestionarul pe proprie răspundere anti-virus, mergi la vestiar unde, pentru a te schimba, îți dai jos masca. Apoi intri în sala de fizioterapie și îți pui iarăși masca. Jucăm cumva ”Sus masca, jos masca” și eu nu m-am prins? Pe toată perioada cât stau în sală port masca, deși eu, purtător de ochelari fiind, îmi aburesc foarte tare ochelarii, deci îndur un disconfort maxim de care nu mă plâng, din cauza măștii purtate în timpul efectuării exercițiilor fizice. Eu înțeleg că e vorba de măsuri de protecție, dar nu putem să le aplicăm cu cap? Daca recomand acest centru medical? Probabil că în condiții normale, nepandemice, aș spune că recomand din toată inima. Acum însă, prin impunerea aplicării excesive și exagerate a portului măștii, clar nu aș recomanda. În schimb i-aș pune pe administratorii centrului să facă o oră de exerciții fizice cu ochelarii în permanență aburiți datorită purtatului excesiv al măștii înainte de a solicita cu atâta insistență masca de protecție în timpul unei ore de efort fizic.
Adriana Cocea
Adriana Cocea2 ani în urmă
Un personal tânăr și dedicat, foarte săritori și profesioniști. Recomand pentru toate vârstele!
Adi Roșca
Adi Roșca4 ani în urmă
Recomand, super profi. Mie mi s-a părut cea mai profesionistă abordare pe care am întâlnit-o până acum. Sunt foarte mulțumit de felul de profesionalism, de felul de abordare până la proceduri, în timpul și după proceduri. Nu te simți grăbit, toată lumea are răbdare cu tine. Dl. Dr. mi-a dat impresia că este foarte bine pregătit, foarte deschis și îți explică îndetaliat ce urmează să-ți facă, ce așteptări are de la tine și cum ar trebui să evolueze lucrurile.
Locație: 10 - ușor de ajuns; foarte multe locuri de parcare în zonă;
Clinica: Foarte curată, aerisită;
Echipamente: nu le cunosc, dar par echipamente noi
Personal: mi-a dat impresia că este foarte bine pregătit, răbdător și bine-dispus.
Recomand cu încredere.
Cascaescu Naomi
Cascaescu Naomi4 ani în urmă
Recomand cu toata increderea! Kinego e un centru de recuperare medicala, dar nu simti ca e asa. Am gasit doar oameni ce au dat dovada de profesionalism, dedicare si multa implicare. Pacat ca sedinta dureaza doar o ora. As fi stat zile intregi acolo :)
Galatanu Gabriel
Galatanu Gabriel6 ani în urmă
Va recomand cu caldura. Profesionalismul isi lasa bine amprenta si se lucreaza cu rabdare cu pacientii.
G Adrian
G Adrian6 ani în urmă
Foarte buni! Personal foarte prietenos, si servicii de calitate. Recomand cu drag!
Domnica Lucaci
Domnica Lucaci2 ani în urmă
Felicitări domnului profesor și domnișoarei asistente Claudia petru tratamentul de care am avut parte în clinica Kinego mii de mulțumiri, salutări din Oradea.
Raluca Andreea Guzu
Raluca Andreea Guzu2 ani în urmă
Locații recomandate