/Iasi/Kinetoterapeut

KineticFIT

Strada Sfântul Lazăr 27, Iași 700045, România

KineticFIT
Kinetoterapeut
4.6
66 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H4R+77 Iași, România
+40 752 546 386
kineticfit.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–20
Marți: 7–20
Mirecuri: 7–20
Joi: 7–20
Vineri: 7–20
Sâmbătă: 8–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniel Maticiuc
Daniel Maticiuc2 ani în urmă
Cel mai bun centru de Recuperare Medicala la care poti merge.
Staff bine pregatit si mereu orientati spre recuperarea pacientului.

Totodata, Terapia Manuala oferita de Doctor Alexandru Baciu este la cu totul un alt nivel. Prin combinarea Terapiei Manuale impreuna cu P-DTR a reusit sa imi rezolve toate problemele majore si accidentarile suferite de-a lungul timpului.
Mai mult, nu am intalnit un om atat de orientat spre a ajuta pacientul in procesul de recuperare (si aici vorbesc indiferent de afectiune).

Recomand! P-DTR e viitorul in recuperare.
Daniel Avadanei
Daniel Avadanei2 ani în urmă
Kineticfit:un centru cu niște condiții de recuperare de la decent în sus, in schimb, centrul este binecuvântat de divinitate cu terapeuți dedicați,căldurosi, omenoși, sociabili, cu un bun simt rafinat și pasionați de ceea ce fac, (în special cei de pe departamentul masaj) ;aceste atribute ale lor îndeamnă, stimulează delicat conștiința pacienților sa revină cu bucurie și entuziasm în acest loc. Cinste lor!!! (terapeuților)
Samuel Blaga
Samuel Blaga2 ani în urmă
Am mers aici în urma unei operații de liposuctie. Am făcut masaj manual de drenaj limfatic cu Bianca (făcătoare de minuni 😅🙏, super de treabă ) și masaj terapeutic și reflexoterapie cu Andreea (mâini divine, mă simt grozav de la masajul ei) , aproape zilnic timp de o săptămâna.
M-a ajutat enorm, să îmi scadă umflăturile și să îmi recapăt mobilitatea fizica, mai ales în picioare, într-un timp mai scurt de cât mă așteptam. Tot stafful e super friendly, profi și e o atmosferă faină care îți face plăcere să mai revii.
Luana Lefter
Luana Lefter4 ani în urmă
Kinetoterapeuti si maseuri profesionisti, dedicati si orientati catre oameni!!! De asemenea, domnul Baciu este un om deosebit! Vin de fiecare data cu drag si placere!!! Multumesc!!! Recomand cu caldura!
Bestimo Ro
Bestimo Ro4 ani în urmă
Dotări bune pe partea de kinetoterapie. Au posibilitatea de a asigna un antrenor per copil daca e necesar. Prețul este ușor ridicat, dar se merita. Daca se dorește programare prin CAS este posibil, dar trebuie cu 1-2 luni înainte. Au servicii de masaj chiropractic. Pt orice serviciu , trebuie însă stabilită o consultație inițială.
Tudor Andrei
Tudor Andrei2 ani în urmă
Am fost dezamagit de serviciile oferite de acest centru de recuperare medicala.

Am achizitionat la inceputul lunii August, un abonament de 10 sedinte de kinetoterapie pentru copii. Sedintele au fost ori dimineata, ori dupa-amiaza, nu exista o ora si o zi fixa in nicio saptamana, deoarece in fiecare saptamana au fost kinetoterapeuti diferiti. Nu am fost niciodata intrebati daca suntem de acord cu ziua / ora programarii, cei de la receptie faceau programarea cand voiau ei sau poate dupa preferinte ( am intrebat o data daca se poate in alta zi, raspunsul primit a fost ca nu se poate pentru ca nu este alta zi libera). Am continuat asa, mergand dupa programarile lor ca doar am platit abonamentul.

Dupa terminarea celei de a 8 a sedinte, intr-o vineri, doamna de la receptie a spus ca o sa ma sune ea sa imi spuna data si ora programarii pentru urmatoarea saptamana. Luni, vazand ca nu am primit nici-un telefon, am sunat inapoi la centru si mi se comunica ca nu exista nici-un loc liber in saptamana respectiva si sa ma programeze in septembrie pentru cele 2 sedinte ramase. I-am spus doamnei ca eu am platit un abonament pentru luna august si mi-a raspuns pe un ton deranjat ca ea nu are ce sa faca si daca nu imi convine sa fac reclamatie si a inchis telefonul. Am mers la centru, iar dupa cateva argumente avute cu doamnele de la receptie, intr-un final s-a reusit finalizarea sedintelor.

Nu recomand.
Loghin Alexandru
Loghin Alexandru2 ani în urmă
Profund dezamăgit! Am fost pentru un consult la un picior si am primit un diagnostic pe care oricum îl aflasem în 5 minute pe Google , de dinainte. Bineinteles ca nu am avut încredere în el, de asta am fost la consult .Pentru 3 min de asa zis consult , am plătit 170 de lei, dar dna. doctor nu a fost sigura de el, asa ca m-a trimis sa mai fac si o radiografie la parteneri, care costa si aceea 150 de lei.
Raluca Chiorescu
Raluca Chiorescu2 ani în urmă
Personal foarte drăguț și atent, profi dar în același timp cald, ambele instructoare cu care am lucrat au făcut ca ora sa treacă pe nesimțite...din punctul de vedere al timpului, pentru ca efectele le-am resimțit încă de la prima ședință, pe mine una m-au ajutat mult exercițiile făcute în cadrul orelor, chiar dacă erau doar online. Multumesc
Locații recomandate