/Constanta/Kinetoterapeut

Dr. Andreea Lupu – Recuperare medicala, Fizioterapie, Kinetoterapie in Constanta

B-dul Al. Lapusneanu nr.66, Bl. LE9, parter, Constanța 900196, România

Dr. Andreea Lupu – Recuperare medicala, Fizioterapie, Kinetoterapie in Constanta
Kinetoterapeut
4.9
31 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JPP+G3 Constanța, România
+40 241 665 665
recuperare-medicala-constanta.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Sibel Menisa
Sibel Menisa2 ani în urmă
O doamna doctor deosebita, dedicata si cu multa răbdare. O recomand cu căldură!
Daniel Vlad
Daniel Vlad2 ani în urmă
Profesionalism la cote inalte! Recomand.
Fii Artist !
Fii Artist !5 ani în urmă
Nu credeam că o sa îmi recuperez mersul atât de repede. Doamna doctor este o persoana răbdătoare, mi-a explicat in detaliu in ce consta perioada de recuperare. Sărut mâna, doamnă!
Andreea L
Andreea L5 ani în urmă
Am avut un accident de masina si a trebuit sa trec prin multe zile operatii si zile de spitalizare. Dupa ce am fost externata aveam dureri foarte mari. Cu toate ca nimeni nu mi-a recomandat recuperare, am zis sa imi iau trimitere si sa ma duc. Am urmat un program de recuperare de 2 luni si durerile au disparut. Recomand!
Filip .P
Filip .P5 ani în urmă
Am fost cu mama mea la Dna dr cu o hernie la l4 și l5. Am făcut o să înțeleagă că există și alte variante in afară de operație (mama mea are și osteoporoza). Am convins o să facă proceduri și acum se simte foarte bine. Asta doar daca nu gătește cu geamul deschis. Orice ar fi, nu mergeți la cuțit până nu vă convingeți că ați epuizat toate variantele. Odată operat, nu mai ai cale de întoarcere.
Roxana Nicoleta Petre
Roxana Nicoleta Petre5 ani în urmă
O doctorita buna, rabdatoare care te asculta si iti explica ce presupun toate procedurile pe care trebuie sa le urmezi. O echipa minunata care te face sa te simti bine si iti da incredere ca vei fi bine! Recomand!
Ciuca amelia alisa
Ciuca amelia alisa2 ani în urmă
Un cadru medical pregatit. Am facut recuperare si infiltratii la genunchi in ianuarie la cabinetul din Constanta, iar astazi pot sa merg fara sa durere.Pentru cei care nu au mai fost, nu uitati sa luati toate documentele medicale inainte sa veniti la dansa. Va multumesc!
Daniel Matei
Daniel Matei2 ani în urmă
Nu accepta decat pacienti care se pot deplasa singuri si astfel nu accepta insotitor in timpul sedintelor de kinetoterapie. Pentru o persoana de 88 de ani care are nevoie de ajutor pentru deplasare si pentru a tine minte exercitiile, acest lucru este imperios si inseamna alegerea clientelei in domeniul medical.
Locații recomandate