/Constanta/Kinetoterapeut

Clinica MAN

Bulevardul I. C. Brătianu nr. 78, Constanța 900178, România

Clinica MAN
Kinetoterapeut
3.4
32 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JC7+H5 Constanța, România
+40 241 541 999
clinicaman.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Stancu Ionut
Stancu Ionut2 ani în urmă
Personal foarte amabil. Proceduri cu efect pozitiv ! Bravo.
Irina Oprea
Irina Oprea2 ani în urmă
NESERIOSI!! Am facut o programare pt consult Cardiologie , decontata CNAS, in data de 24 iunie pt data de 27 iulie. Pe 21 iulie am fost sunata sa mi se comunice ca "s a terminat plafonul si nu se mai fac consultatii gratuite , doar contra cost sau reprogramare in septembrie!" RUȘINE!!! Stiati de la inceput ce plafon aveti, ma puteati refuza in momentul programarii, nu pierdeam o alta programare la o alta clinica!
George Lungu
George Lungu2 ani în urmă
O clinica cu adevarat de 5 stele. Dr Mantu este o oersoana si un dr extraordinar. Sunt f multumit de servicii. Recomand cu incredere.
D c
D c2 ani în urmă
Ieri pentru prima data am intrat an clinica Man cu toate ca recenzile lasate de anumite persoane ma facuse aproape sa renunt ,Dar surprinderea a fost mare sa vad un personal ok din partea domnisoarelor asistente foarte politicoase si profesioniste sa nu mai vorbesc de doamna dr Suliman Georgeta medic reumatolog un medic cum mai rar se poate gasi an sistemul medical dupa un consult medical de cca-35 min am fost surprin de profedionalisnul dumneaiei fata de alti doctori care termina cu noi an 5 min consultatia ,recomand cu ancredere doctora Suliman Georgeta iar sa nu fie comentarii ca as fi vrun angajat prieten etc al acestei clinici pot arata si demonstra ca sant un simu bolnav ca si dv ,
Angela Paladi
Angela Paladi5 ani în urmă
Aunt foarte multumita de aceasta Clinica .
Dorian Mihalache
Dorian Mihalache2 ani în urmă
O experienta foarte plăcută!! Doamna dr Bercaru și Doamna dr Suleiman două profesioniste fără egal.Asistentele foarte drăguțe și amabile. Nota 10 Clinica Man!!!
Aurelia Leica
Aurelia Leica2 ani în urmă
Am sunat și nici nu mă așteptam să îmi răspundă atât de repede. În plus programarea peste trei zile. La clinica tot personalul foarte amabil, asistentele foarte drăguțe și promte. Intr-un cuvant o experiență plăcută!
Ramona Ramona
Ramona Ramona2 ani în urmă
Personalul de la receptie foarte nepoliticos, mi-a vorbit rastit si pe un ton ridicat cand am ajuns la clinica. Plus ca nu raspund la telefon.
Locații recomandate