/Constanta/Kinetoterapeut

Centrul de Recuperare Medicala Equilibrium

Constanța, Str. Unirii nr.108A, Complex Orion, Unirii nr.108A 900001, România

Centrul de Recuperare Medicala Equilibrium
Kinetoterapeut
5
15 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6J6W+4P Constanța, România
+40 732 598 500
equilibrium-on.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Miruna Mustata
Miruna Mustata2 ani în urmă
Implicarea si profesionalismul sunt la cote inalte in ceea ce priveste serviciile doamnei Liliana. O persoana cu suflet minunat, te ambitioneaza sa te autodepasesti si sa fii mandru de roadele muncii tale. Este atenta in detaliu la fiecare exercitiu astfel incat sa fie executat bine, iar la final rezultatele sunt pe masura. O recomand din toata inima!!
Doinita
Doinita2 ani în urmă
Bună ziua.
Am apelat la serviciile Lilianei în urma operației de ruptură de menisc și am fost foarte mulțumită de parcursul pe care l-am avut. Un om pasionat de meseria sa, cu FOARTE multă răbdare.
Liliana a ascultat, a analizat în detaliu problemele mele medicale și mi-a explicat fiecare pas al procesului de recuperare. Recuperarea a fost o comunicare permanentă, adaptându-mi exercițiile astfel încât să le pot face și să pot progresa treptat, dar sigur. Este atentă, urmărește și corectează fiecare mișcare/exercițiu (chiar și atunci când crezi că poți trișa, vine și îți demonstrează că "nu-ți poți fura căciula" 😉 ). Apreciez faptul că m-a motivat mereu să mă autodepășesc, să nu renunț în timpul exercițiilor complexe, redându-mi  încrederea în propriile mele puteri fiind mereu alături de mine.

O recomand cu căldură.

MULȚUMESC LILIANA! 😘🤗
Oana Precup
Oana Precup2 ani în urmă
Dna Rusen Liliana merita 5 stele...si mai mult de atat...este super profesionista, dedicata misiunii si alaturi de pacientii sai! Multumesc ca mi-a redat mobilitatea, toata energia pozitiva si gandurile bune sunt pentru dumneaei! RESPECT!
Hariton Alina
Hariton Alina2 ani în urmă
Doamna Liliana Rusen este o persoana deosebita,dedicata fiecărui pacient,un bun profesionist,un om cu suflet mare pe care o recomand cu drag tuturor celor care au nevoie de recuperare medicală.Va mulțumesc pentru tot ajutorul acordat!
Elena Adriana
Elena Adriana2 ani în urmă
Am dat cinci stele exclusiv pentru ședințele de kinetoterapie, pentru că altceva n-am încercat. Am mai fost la alte trei centre până acum, dar nicăieri n-am avut senzația că am un trainer personal. Cătălin chiar stă lângă fiecare persoană și îi arată dacă greșește. Mi-a plăcut și că ai intimitate dacă vrei să te schimbi, sunt cabine separate, nu ca în alte părți. Ce nu mi-a plăcut e că vestiarele aveau încuietori defecte și trebuiea fie să mergi pe încredere, fie să-ți iei cu tine geanta. Deci, nota 10 pentru răbdarea și entuziasmul kinetoterapeutului, nota 7 pentru administrare/mentenanță.
Ciprian ilasca
Ciprian ilasca4 ani în urmă
Am participat la 10 ședințe de fizioterapie și kinetoterapie la aceasta clinica unde am găsit personal bine pregătit, profesionist, plini de entuziasm și extrem de amabili. Recomand tuturor aceasta clinica iar eu voi reveni cu siguranță!
Violeta Cn
Violeta Cn5 ani în urmă
O clinică unde te simti ca acasa. Personalul foarte amabil .Este a doua clinică de recuperare la care merg dar nu se comparată cu cea la care am fost.Aici la Echilibrum am sa revin cu siguranta si am sa o recomand tuturor. Va multumesc pentru timpul acordat mie .
Rusen Liliana
Rusen Liliana5 ani în urmă
Pentru ca acolo eu lucrez ca si kinetoterapeut/coordonator sef
Un loc unde tot personalul este profi si plin de viata!!
Un loc unde noi ne indeplinim obiectivele recuperarii cu mare succes
Nu vreau sa spun mai multe
Va asteptam sa va convingeti!
Daca aveti nevoie de noi /pers f bine pregatit stiti unde ne puteti gasi
Va multumim!
Locații recomandate