/Cluj/Instalator

TERMO CONFORT INSTAL S.R.L.

Piata Romana 26, Turda 401139, România

TERMO CONFORT INSTAL S.R.L.
Instalator
3.6
5 recenzii
5 comentarii
Indicații de orientare
HQ8H+23 Turda, România
+40 264 314 332
tciturda.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ioana-Maria Răducu
Ioana-Maria Răducu6 ani în urmă
Mihai Vana
Mihai Vana7 ani în urmă
Bogdan Sturza
Bogdan Sturza7 ani în urmă
Tudor Malna
Tudor Malna2 ani în urmă
Din pacate mi-am facut o parere foarte proasta in doar 4 minute de discutie. Am cerut o oferta de canalizare si sanitar, conform proiectului sanitar (nu am apucat sa il mai trimit), la o casa noua, la care va incepe constructia in aprilie. Totul ok pana a aflat ca doresc sa fie inclusa si partea de canalizare exterioara si la aceasta trebuie lucrat inainte sa fie turnata placa pe sol, asa mi-a fost recomandat de constructor si proiectant, nu ma pricep de aceea am transmis mai departe asa cum mi-au zis ei. Mi-a zis ca nu se poate ca ei lucreaza doar dupa ce e gata casa, in fine e ok daca ei lucreaza doar asa, ce m-a deranjat a fost ca a inceput sa ma ia la rost, efectiv, de ce nu face constructorul partea de canalizare exterioara si a inceput sa isi dea cu parerea despre constructor in loc sa discutam despre ce l-am intrebat.
Ca idee de final am gasit deja 2 firme care is dispuse sa faca lucrearea asa cum mi-a fost recomandat si sunt si ei de acord ca ar fi cel mai bun mod de a executa lucrarea exterioara, adica inainte de a se turna placa pe sol.
Ce am scris mai sus este doar parerea mea cu privire la discutia avuta, asta nu inseamna ca nu luceraza bine, ci atitudinea persoanei cu care am vorbit.
Alina
Alina2 ani în urmă
Locații recomandate