/Cluj/Instalator

Instalații gaz Cluj

Strada Oltului 82, Cluj-Napoca 400000, România

Instalator
3.4
15 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJHM+59 Cluj-Napoca, România
+40 744 556 200
instalatiigazcluj.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Gabriela Lemaire
Gabriela Lemaire2 ani în urmă
NU RECOMAND!
Am stabilit o programare:dată, oră, preț pentru revizie instalatii gaz și CT. Nu s-a prezentat nimeni și nici nu au mai raspuns la telefon. O combinație tristă de cinism și lipsă de profesionalism.
Roxana Pintea
Roxana Pintea2 ani în urmă
Foarte mulțumită de echipa Arcoterm, a făcut o treabă excelentă cu realizarea branșamentului de la casa. Sunt oamenii serioși și profesionisti, ii recomand.
Fodor daniel
Fodor daniel2 ani în urmă
Servicii profesionale, seriozitate maximă, preț super ok. Recomand!
Dorin Muresan
Dorin Muresan2 ani în urmă
Firma care a facut verificarea tehnica a centralei. Centrala s-a defectat. Am rugat interventia. Domnul de la firma a fost la fata locului, a asteptat 3 minute in fata barierei, si pentru ca persoana care avea telecomanda de la bariera nu a ajuns in 3 minute acolo (ci probabil in 4 minute), domnul de la firma a plecat, lasandu-ma balta. Centrala nefunctionala, frig etc.
Concluzionati singuri: merita sa va lasati pe mana unei astfel de firme?
Anca Moldovan
Anca Moldovan2 ani în urmă
Profesionisti si rapizi! Am apelat la Arcoterm pentru realizarea instaltiei de gaz la noua noastra casa si suntem foarte multumiti de modul in care au lucrat si de promtitudinea de care au dat dovada. Cand vom mai avea nevoie cu siguranta vom apela tot la voi! Succes.
Marius Moldovan
Marius Moldovan2 ani în urmă
Am apelat la Arcoterm pentru executarea unei extinderi de retea gaz si pentru executia unui racord de bransament, lucrare efectuata ca la carte. Recomand cu incredere!
Dorin Hadean
Dorin Hadean2 ani în urmă
O firma profesionista! Au executat instalatia de utilizare la un apartamentul nostru avand ca si consumatori doua puncte de ardere, centrala si aragaz. Recomand categoric!
Paul Harangus
Paul Harangus2 ani în urmă
Recomand! Sunt foarte multumit de cum sau ocupat.
Locații recomandate