/Cluj/Instalator

Instal Expert

Strada Plevnei 19, Cluj-Napoca 400394, România

Instal Expert
Instalator
4.5
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJQH+3X Cluj-Napoca, România
+40 264 417 577
instal-expert.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ionut Filipoi
Ionut Filipoi2 ani în urmă
Am instalat un kit fotovoltaic de la Install Expert si pot sa spun ca sunt foarte mulțumit de colaborare. De la proiectare si pana la punerea in functiune, totul a mers bine si rapid. Recomand.
Burian ovidiu
Burian ovidiu4 ani în urmă
Cei mai buni.
- eon
- eon4 ani în urmă
Profesionisti!
Ale Tosa
Ale Tosa5 ani în urmă
Foarte multumiti de servicile prestate! Echipa de service este foarte profesionista se intervine promt in remedierea problemelor si situatilor intalnite!
Ioan Urian
Ioan Urian5 ani în urmă
Profesioniști!
Ramona N
Ramona N5 ani în urmă
Update: la ultima programare au venit cu intarziere de mai bine de o ora, si am aflat cu 15 minute inainte de ora stabilita, pentru ca am sunat eu. Initial au zis ca vor sa vina cu 2h intarziere si la insistentele mele au venit totusi mai devreme. Nu e ok deloc, am avut o zi cu mai multe planificate, toate organizate astfel incat sa pot fi disponibila la cat mi-au spus, si mi-au dat-o peste cap. Am si fum de tigara acum in casa, s-a gandit ca e ok sa iasa pe balcon si sa stea acolo in usa sa fumeze, nu am vazut la timp si acum ma bucur si mai tare de serviciile lor.

Postarea initiala, si aceasta fusese modificata de vreo 2 ori, in functie de experientele avute:
Per ansamblu au facut treaba buna. Am semnalat o data o problema si mi-au spus ca totul e ok, insa s-a dovedit ulterior ca aveam dreptate cand s-a agravat, de aceea am si scazut o stea.
Ovidiu Dobrin
Ovidiu Dobrin5 ani în urmă
Nu recomad la efectuarea VTP, nu verifica gazele arse, nu deschid nici camera de ardere, 10 minute verificarea fizica a centralei si 30 minute completeaza datele. (135 lei)
Damache Dorin
Damache Dorin6 ani în urmă
Ultima firma cu care as mai lucra veodata ,una dintre cele mai triste experiențe. Când vi se propune colaborarea fugiți cât va țin picioarele cât vedeți cu ochii! 😈😉
Locații recomandate