/Cluj/Instalator

Secpral Pro Instalații

Strada Vlad Ţepeş 2, Cluj-Napoca 400398, România

Secpral Pro Instalații
Instalator
4.3
36 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QMM6+5F Cluj-Napoca, România
+40 264 417 068
secpralpro.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Codruta Georgescu
Codruta Georgescu2 ani în urmă
Am instalat un cazan pe lemne cu gazeificare Atmos si radiatoare Korado cumparate de la Secpral Pro Instalatii. La punere in functiune, inginerul de service venit de la ei a observat ca dimensiunile tevilor din instalatie sunt prea mici si a recomandat inlocuirea lor. Dupa pornire am constatat ca instalatia nu functioneaza conform asteptarilor asa ca am cerut instalatorului inlocuirea tevilor asa cum mi-a fost recomandat. Acum sunt super incantata de fucntionare. Multumesc Secpral Pro Instalatii!”
Voicu Muica
Voicu Muica2 ani în urmă
Am achiziționat de la ei 12 radiatoare pentru o casă (prin firma ce mi-a făcut lucrarea). Unul dintre ele are o problemă depistată în timp și anume jumătatea de jos rămâne rece. Am investigat împreună cu cei ce mi-au făcut instalațiile și am eliminat orice altă posibilitate, rămânând doar un defect din fabrică. Inițial, dupa discuții cu ei, au fost de acord cu înlocuirea produsului dar după ce am trimis radiatorul înapoi, am primit un comunicat cum că au testat produsul și diferența de temperatură ar fi din cauza transferului termic normal. Degeaba am explicat atat eu cat și instalatorii cu care am lucrat că nu poate fi, deoarece nu e doar o diferență - jumătatea de sus e fierbinte și de la jumătate în jos e rece. Au spus că îl vor returna. Nu putem nici să vorbim cu cei de la laborator să aflăm detalii despre testul lor. Sunt dezamăgit de atitudinea lor față de o problemă evidentă din fabrică.

EDIT dupa raspunsul Secpral Pro pentru claritate:

1. Instalatia a fost proiectata si executata corect, conform proiectului tehnic, unde au fost calculate debitele necesare, diametrele tevilor etc.
2. Echilibrarea hidraulica este facuta in mod corect, dupa recomandarile Korado.
3. Caloriferul cu problema a fost testat atat in pozitia lui, inchizand toate celelalte calorifere (se elimina posibilitatea debitului insuficient) cat si pe o alta coloana, avand aceeasi problema.
4. Coloana pe care este montat caloriferul s-a verificat cu un altul, care a functionat corect.
5. Testele mentionate si sesizarea s-a facut prin firma de instalatii care a efectuat lucrarea, toate rezultatele fiind prezentate in sesizarea facuta catre Secpral Pro in momentul predarii caloriferului spre verificare.
6. "Raportul" primit a fost foarte succint, singura concluzie fiind ca partea de jos a caloriferului este mai rece datorita transferului termic - fara alte detalii, diferenta de temperatura masurata, etc.
7. Domnul de la firma de instalatii a incercat sa obtina un nr. de telefon de la laborator pentru a le explica din nou toate detaliile, dar nu a primit niciun contact.
Istvan-hunor keszeg
Istvan-hunor keszeg2 ani în urmă
o placere de fiecare data
Janos Budaker
Janos Budaker2 ani în urmă
(Tradus de Google) Atelier tehnic de încălzire / răcire de înaltă calitate și bine echipat.

(Original)
Nagyon színvonalas és jól ellátott fűtés/hűtés technikai szaküzlet.
Doru Galatean
Doru Galatean7 ani în urmă
Profesionalism si calitate !!!
Iulian Ciprian
Iulian Ciprian2 ani în urmă
Cautam o piesa de cateva zile si nu am gasit-o decat la firma Secpral.
I-am contactat pe chatul online si in cateva secunde domnul Raul ( care si pe aceasta cale ii multumesc inca odata pentru promptitudine si amabilitate) mi-a raspuns la toate intrebarile adresate.
Apoi m-a si sunat (dupa cate minute) sa imi spuna ca piesele cautate sunt pe stoc.
Am fost in magazin, si aici totul a descurs foarte bine: rapid si la obiect.
Va multumesc inca odata pentru profesionalism.
Voi reveni cu siguranta la Secpral Pro Instalatii!
Carmen Ionut
Carmen Ionut2 ani în urmă
O gamă variată de produse!
Avram Ciprian
Avram Ciprian2 ani în urmă
Aici lucrez😀
Locații recomandate