/Cluj/Instalator

Harrer Group srl

Strada Armoniei 4, Cluj-Napoca 400000, România

Harrer Group srl
Instalator
3
25 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH2G+7J Cluj-Napoca, România
+40 264 403 285
harrergroup.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Eva Patricia Buca
Eva Patricia Buca2 ani în urmă
Ce mai naspa echipa niste mincinoși nu raspund la telefon, iar doamna pe care am sunato a urlat la telefon.NU RECOMAND nu merita nici 1 leu.
Alexandra H
Alexandra H2 ani în urmă
La interventie nu au purtat masca, ceea ce nu mi se pare ok in contextul actual (mai ales ca eu purtam).
Am comunicat eroarea cand am facut programarea, mi s-a sugerat sa schimb vasul de expansiune, l-am cumparat si l-au schimbat. In aceeasi zi, eroarea a aparut din nou, am sunat sa comunic acest lucru. La telefon mi s-a zis ca vor transmite persoanei care a fost. A trecut o saptamana si nici macar un telefon nu am primit de la ei.
Daca as fi citit review-urile inainte, cu siguranta nu ii mai contactam.
Andrea Cioran
Andrea Cioran2 ani în urmă
buna au fost si la noi sa repare centrala ca nu ne curgea apa calda si acum imi curge apa rece din centrala si pe parchet. nemapomeniti de buni.cica era de vina un senzor de debit doar au zis ca trebe schimbata placa asta dupa ce nu au fost in stare sa desfaca senzoru sa il curete. acuma imi creste presiunea in centrala si imi curge apa pe mobila, cuptor electric si toate care sunt dedesupt. foarte neseriosi
Adi Galusca
Adi Galusca2 ani în urmă
Neseriozitate maxima. 2 saptamani am tot sunat si mi-au spus ca vin cat de repede pot si nimic. Au spus ca o sa treaca cand sunt in zona, adica ar trebui sa stai acasa tot timpul ca poate vin domnii. De programare nici nu vor sa auda. Nici macar o stea nu merita, dar nu pot sa dau 0.
Irimia Razvan
Irimia Razvan2 ani în urmă
Mai degraba HALAL Group srl! ... Servicii execrabile, vad ca lumea se vaita cam de aceleasi lucruri de care m am lovit si eu...
As fi preferat sa citesc recenziile si sa nu fi avut de a face niciodata cu ei. Sper, macar altii sa o faca si sa evite sa ia țeapă!
B. Alin
B. Alin2 ani în urmă
Foarte prompti, se ocupa de revizia anuala a centralei noastre de pe str. Stejarului din Floresti, am dat numarul lor ds telefon unei persoane apropiate careia i s-a defectat centrala cand a fost frigul mai mare, - 10gr, au remediat rapid problema,
Traian croitoru
Traian croitoru2 ani în urmă
Neseriozitate la cel mai înalt nivel. Dacă vreți sa fiți mințiți și duși cu zăhărelul făceți-vă programare la ei. Vor ajunge la "Sfântul Așteaptă". Despre competentele profesionale.. numai de " bine". În consecință căutați o alta firma, fiindcă ăștia, la felul în care onorează solicitările, se îndreaptă spre faliment!
Marius valea
Marius valea2 ani în urmă
Tepari maximi, neserioși și mincinoși. Toate defectele sunt cauzate de placa electronică in concepția lor care costa 800 de lei, o schimbi și nu-ți rezolva problema. Incompetenți complet. Sa nici nu vă gândiți să apelați la ei.
Locații recomandate