/Bucuresti/Instalator

Electrician Autorizat ANRE

Strada Reșița 25, București 040921, România

Electrician Autorizat ANRE
Instalator
1
8 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94M2+Q6 București, România
+40 722 974 760
electricianbucuresti.com.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Costin Dragomir
Costin Dragomir2 ani în urmă
Jalnic serviciu. Am sunat la un numar mi s-a zis ca ma va suna cineva inapoi si nu s-a intamplat. Am sunat a doua oara si cand a auzit electricianul de "trifazic" a zis "aaaa dureaza conversatia asta" si mi-a inchis telefonul in nas. Au bani multi pesemne. Si 1/5 stele pe Google Reviews. Acum vor avea inca un review de o stea.
Romeo Julieta
Romeo Julieta2 ani în urmă
Cel mai nesimtit instalator. L-am sunat o data, am stabilit ziua in care sa vina, iar cand a venit momentul, m-a lasat cu ochii in soare. L-am apelat, nici macar nu stia despre ce e vorba. De fiecare data cand il sunam, trebuie sa i explic ce problema am. intr-un final, a trimis pe cineva la constatare, mi-a spus problema pe care o am(una total gresita), mi-a luat banii si am stabilit ziua in care sa repare. Ce sa credeti, n-a mai venit!! Mi-a blocat telefonul. Neseriosi, foarte aroganti, sper sa dati faliment.
Panaitescu Madalina
Panaitescu Madalina2 ani în urmă
Ligia Badea
Ligia Badea2 ani în urmă
Am sunat pentru o programare reparatii iar domnul mi-a spus ca trebuie sa ii mentionez marca pentru a stii daca poate repara.
I-am raspuns ca este o plita Whirlpool, m-a intrebat de 2 ori ce marca, i-am repetat si dupa mi-a inchis telefonul.
Sabin Bizgan
Sabin Bizgan2 ani în urmă
Valentin Marian
Valentin Marian2 ani în urmă
Nu recomand. 2 zile in care promite ca revine. Am sunat eu de ficare data. Acum se promite pt saptamana viitoare.
Radu Cosmin Voicu
Radu Cosmin Voicu2 ani în urmă
Este cea mai neserioasă firmă cu cel mai obraznic angajat cu care am avut de-a face până acum şi am să vă spun de ce.
I-am sunat într-o zi de luni la prânz şi mi s-a spus că e posibil să ajungă în aceeaşi zi sau marţi dar nu au făcut-o şi nici nu m-au anunţat. Am revenit miercuri să întreb dacă pot ajunge totuşi până la finalul săptămânii şi am fost asigurat că vor veni în ziua respectivă. Din nou nu s-au ţinut de cuvânt şi nici nu m-au contactat să-mi spună când o vor putea face. Răspunsul pe care l-am primit seara după ce i-am contactat din nou a fost că au intrat în carantină şi atât.
În tot acest timp ei nu au sunat şi nu au trimis nici un mesaj să spună că nu pot ajunge sau când o vor putea face. Când le-am enumerat toate nemulţumirile în ultima conversaţie pe care am avut-o am primit răspunsuri precum: "asa, şi?", "noi ne alegem clienţii", "este treaba noastră cum ne organizăm programul".
Gabriel M
Gabriel M2 ani în urmă
Foaste neseriosi , nu respecta programul, trebuia sa vina dar nici nu mai stia. Plus ca are si preturi mari.Daca o tine tot asa si nu invata nimic ii va fi '' foarte bine ''
Locații recomandate