/Bucuresti/Instalator

S.C. Top Smart Joy S.R.L.

Strada Mărgeanului 35, București 051051, România

S.C. Top Smart Joy S.R.L.
Instalator
5
23 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C345+H6 București, România
+40 724 125 305
aerconditionatvanzari.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Madalina Ghita
Madalina Ghita4 ani în urmă
Rapid, eficient si profi. Stiti momentele alea in care dai un search pe google pentru a gasi un serviciu, dar stai intotdeauna in cumpana in privinta calitatii/ seriozitatii? Fix asa s-a intamplat, am sunat extrem de rezervata ca voi rezolva. Ei bine, am rezolvat in aceeasi zi. Recomand!
Doru Ionescu
Doru Ionescu4 ani în urmă
Serviciile sunt de calitate premium, recomand cu căldură. Am dorit ca toate traseele să fie mascate în rigips, am avut patru sisteme de montat, așa a fost, totul funcționează impecabil. Toate cuvintele de apreciere și mulțumire!
Olga Udrea
Olga Udrea4 ani în urmă
I-am găsit pe băieți la o primă căutare pe net, au răspuns rapid iar comunicarea a fost super ușoară. Am preciat mult disponibilitatea lor de a fi flexibili pe programul meu, am setat lucrurile repede și clar - și despre ce se poate face și despre costuri. Băieții care au venit sunt veseli și serioși, au lucrat curat și au dat dovadă de dorință de a face lucrurile să iasă bine.
Cornelia Petroiu
Cornelia Petroiu4 ani în urmă
S.C.Top Smart Joy, va multumesc. Ati lucrat excelent, repede, ireproșabil. Toate ezitarile mele au fost neintemeiate. Va recomand tuturor, cu toată caldura.
Din nou, va multumesc.
Cezarius Mitrea
Cezarius Mitrea4 ani în urmă
Profesioniști din toate punctele de vedere. De la o simplă programare telefonică am reușit să stabilim toate detaliile. Și-au respectat programul întocmai cu toate că am solicitat o instalare A.C. în plin sezon.
Alex Tuhut
Alex Tuhut2 ani în urmă
I-am gasit din intamplare si nu mai aveam nicio asteptare, asta dupa “n” experiente neplacute. Surpriza a venit cand chiar si-au facut treaba, cum ar spune Exarhu, cat de cat impecabil. Da, aerul conditionat este montat, functioneaza si totul este in regula. Multumesc
Gyongyi Ruzsa
Gyongyi Ruzsa2 ani în urmă
Foarte prompti. Profesionisti. Politicosi si amabili. Lucreaza rapid si curat. Orientati spre client. Servicii si oameni de nota 10.
Janin Pasniciuc
Janin Pasniciuc2 ani în urmă
Super profi... venit, vazut, montat super repede, nicio problema! Mersi mult!
Locații recomandate