/Bucuresti/Instalator

Instalatori Bucuresti si Ilfov - Mercur Instal Serv S.R.L.

Bulevardul Theodor Pallady, 25, bloc V11 scara 1 et10 Ap 41, București 032256, România

Instalatori Bucuresti si Ilfov - Mercur Instal Serv S.R.L.
Instalator
4.8
44 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C49H+X9 București, România
+40 784 239 291
instalator-non-stop.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: 8–20
Scrie o recenzie
Paul radulescu
Paul radulescu2 ani în urmă
Foarte buni profesionisti, promtitudine, calitate , garantie ,pret la fel de bun
Recomand cu incredere!
Maria
Maria2 ani în urmă
Servicii de calitate, profesionalim si un raport calitate/pret destul de bun. Domnul instalator este receptiv la nevoile clientului, ceea ce este un avantaj destul de mare.
Daniel Popescu
Daniel Popescu4 ani în urmă
Am avut de facut o lucrare destul de grea, o instalatie de incalzit pardoseala in toate camerele apartamentului + sufragerie si am apelat la Mercur Instal. Sunt foarte multumit de cum au lucrat si cum s-au miscat, credeam ca va dura cateva saptamani, insa in cateva zile au si terminat.
Vally Vally
Vally Vally4 ani în urmă
Am avut o experienta f urata cu aceasta firma, am intalnit o lipsa totala de profesionalism din partea lor. Au preturi nejustificat de mari, care nu sunt comunicate inainte de inceperea lucrarii ci doar la final.Mai grav decat transparenta preturilor este faptul ca nu dau chitanta/ factura pt serviciile efectuate (evaziune fiscala) si nu ofera garantie pt lucrarea efectuata.
Mentionez ca in urma unei banale lucrari efectuate de aceasta firma (careia i-am achitat o suma mare fara sa primesc chitanta), am fost nevoit sa chem o alta firma sa repare ce au stricat dansii (pt ca au luat banii si au plecat spunand ca nu ii intereseaza pagubele).Lucreaza prost si extrem de murdar.
Nu recomand colaborarea cu aceasta firma.Recomand plangere la Protectia Consumatorului si la organele abilitate pt evaziune.
Oana-Maria Moldoveanu
Oana-Maria Moldoveanu4 ani în urmă
Profesioniști in adevaratul sens al cuvantului! Amabili, punctuali, echipați cu absolut toate ustensilele necesare, au lucrat repede, responsabil si curat. Cu siguranta voi mai apela pentru proiecte viitoare! Ii recomand cu caldura!
Zoe Zoe
Zoe Zoe4 ani în urmă
Pentru persoanele care nu doresc sa își bata capul cu neprofesioniști sau care doresc sa stea fără griji în urma unei lucrări, va recomand cu toata căldura! Intervenție prompta și de calitate, un adevărat profesionist! Este alegerea mea de fiecare data!!
Axel Dusca
Axel Dusca2 ani în urmă
au fost prompti si rapizi
Dorin stan
Dorin stan2 ani în urmă
Probabil toate review urile sunt scrise de prieteni.. nIciodata nu am vazut atata nesimtire.
Cer niste preturi astronomice (2 metri de sapatura si intins 3 tevi ppr au cerut 6000 lei ) in afara de faptul ca cersesc si 50 lei pt deplasare.
De evitat..!!
Locații recomandate