/Bucuresti/Instalator

Reparatii Masini De Spalat Automate

Calea Griviței 341, București, România

Reparatii Masini De Spalat Automate
Instalator
3.8
16 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F346+V5 București, România
+40 733 748 719
generalwashservice.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–21
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandru Tanase (tnk9393)
Alexandru Tanase (tnk9393)4 ani în urmă
Teribil! Doamna care răspunde la telefon are o atitudine mizerabilă, tonul cu care vorbește cu posibilii clienți lasă de dorit. Au spus că mă vor suna și vor venii până în ora 15:00. Nu am fost sunat, și nu s-au prezentat. Cănd am sunat sa întreb ce se intimpla am fost repezit de aceași doamna cu atitudine care m-a informat ulterior că nu va ajunge nimeni azi, daca vreau maine.
Alexandru Cretescu
Alexandru Cretescu4 ani în urmă
Eficiența,promptitudine dar peste preturile altora
Rodica bujor
Rodica bujor5 ani în urmă
buna ziua cel cu tigani adica domnu gelu bulagea dvs lucrati in timpul liber in acest domeniu ilegal si va apucati sa scrieti minciuni de oameni calificati in domeniu dvs lucrati la fabryo popesti leordeni in plus ati executat 6 ani pnt furt auto va dati clientilor adresa falsa cea adevarata este Strada Sergent Major Ion Carpen 12
București 052034
44.401709, 26.063625 si inca nu am timp sa va descriu cu adervarat lasati aici clieti adevaratii sa scrie cu adevarat daca sunt tigani rusine sa va fie ati crezut ca nu o sa ne dam seama daca ati scris in numele soacrei
Stela petra
Stela petra5 ani în urmă
sunt niste tigani care dau doar teapa deja am anuntat politia
Nicolae gabriel stoica
Nicolae gabriel stoica2 ani în urmă
Nu stiu cum sunt la capitolul reparatii, dar in relatia cu clientul sunt complet neseriosi. Am facut programare telefonic pentru ora 9, M-am invoit de la serviciu, i-am sunat la 8.50 sa le reamintesc, mi-au confirmat ca se indreapta catre mine, au ajuns la 10.30, drept pentru care am renuntat la servicii trebuind sa ajung la serviciu.
Paula doina kuntzelman
Paula doina kuntzelman2 ani în urmă
Multumesc doamnei care mi-a preluat comanda, multumesc echipei care mi-a reparat masina, functioneaza de parca am cumparat-o acuma. Multumesc domnului NICU. Il recomand. BRAVO BRAVO, BRAVO, domnilor profesionisti.
Andrei Gamer555
Andrei Gamer5552 ani în urmă
Parcul este curat are pază locuri de joaca pe vârstă terenuri de baschet, fotbal, pe vârste locuri de joacă pentru copii locuri de relaxare este bn întreținut.
Ludmila Popescu
Ludmila Popescu2 ani în urmă
Super. O echipă foarte promptă. Le mulțumesc
Locații recomandate