/Bucuresti/Instalator

Instalatii Gaze Termice

Șoseaua Berceni 8, București 041914, România

Instalatii Gaze Termice
Instalator
4.8
100 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94QC+J8 București, România
gaze-termice.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Sioara b
Sioara b2 ani în urmă
Dupa trei saptamani de rugaminti fierbinti si purtat cu vorba de catre diverse firme (tot autorizate ANRE), am avut sansa sa va gasesc pe net. Sunt ireprosabile comunicarea cu firma dumneavoastra, programarea rapida, respectarea programarii si executarea cu profesionalism a lucrarii (inocuire plita). Multumesc, felicitari si mult succes in continuare!
Mihai T
Mihai T2 ani în urmă
Foarte multumiti! Am facut cerere de programare online, am fost sunati foarte rapid si ni s-a propus o programare mai rapida decat cea din data pe care o specificasem pe site. In ceea ce priveste echipa de interventie, a dat dovada de promptitudine si profesionalism! Recomandam cu incredere!
Cornel Dragomirescu
Cornel Dragomirescu2 ani în urmă
Specialistii companiei au dat dovada de profesionalism in abordarea lucrarii, s-au comportat civilizat si operativ! Recomand o mai mare atentie asupra trusei de scule care trebuie sa reflecte standardul companiei!
Liliana Radulescu
Liliana Radulescu2 ani în urmă
Excelent! Au venit când au zis, au rezolvat imediat, am plătit tariful afișat pe site! Ce poți cere mai mult de la un prestator de servicii?
I-am întrebat dacă nu se ocupă și de montatul hotelor; din păcate, nu! Cine știe dacă voi mai avea noroc de unii la fel de buni!
Simona Batori
Simona Batori2 ani în urmă
Domnii au fost prompti si au respectat intervalul orar in care noi eram disponibili.
Au lucrat curat si rapid.

Multumim inca o data!
Mihai Aurelian
Mihai Aurelian2 ani în urmă
Făceau treaba bună.... dar cred au trecut si ei la lucru românesc: ne facem că.. revizie, ajungem direct la hârțogăraie, luăm banii si plecăm în timp record
Romeo-Cezar Stan
Romeo-Cezar Stan2 ani în urmă
Programarea online pentru înlocuirea aragazului confirmată rapid, meseriașii au venit prompt la ora stabilită, au lucrat curat și eficient.

Fast confirmation of the online appointment to replace the gas stove. The workmen arrived promptly at the agreed upon time, and performed efficiently and clean.
Gabriela-Madalina Baciu
Gabriela-Madalina Baciu2 ani în urmă
Nu am decat cuvinte de lauda. Foarte prompti, atenti la comunicare si deosebit de seriosi, atat cu programarea cat si cu serviciul prestat.
Locații recomandate