/Valcea/Inchiriere de masini

Enduro

Calea București 37, Râmnicu Vâlcea 240300, România

Enduro
Inchiriere de masini
4.5
181 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
39RM+P9 Râmnicu Vâlcea, România
+40 372 738 689
endurovl.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Butanescu gheorghita
Butanescu gheorghita2 ani în urmă
NU recomand.

Tocmai am fost acum o saptamana pe la ei, pentru o problema la masina.
Domnul pe care l-a retinut cum il cheama - consilier service: Cosmin Hasmasan,
ne-a tratat cu un "ignore total".
Nici macar nu ne asculta ce ii explicam despre ce are masina.
A notat obosit numarul nostru de telefon, nu ne-a mai sunat nici in ziua de astazi.

Cu astftfel de "profesionisti", le doresc faliment placut. Eu o sa-i evit cu fiecare ocazie.
GMohanu
GMohanu2 ani în urmă
Recomand service-ul lor, am fost cu o problema (P0131) care persista chiar si dupa schimbarea piesei, si acestia au reusit sa o rezolve ieftin si bine (1000 de km parcursi fara a reveni problema)
Mihai Ciolacu
Mihai Ciolacu2 ani în urmă
Profesionalisti adevărați. Calitate foarte bună.
A I
A I4 ani în urmă
Toata stima d-lui. George P., de la Departamentul Vanzari. O schimbare binevenita in acest domeniu.
Auto de test drive sunt foarte bine intretinute - o alternativa de luat in seama, raportat la un autoturism nou, daca vorbim de o achizitie.
Preturile oferite la buy-back sunt adesea mai bune fata de ceea ce ofera concurenta (in special Das WeltAuto ☹️).
Destul de rigizi, totusi, cand vine insa vorba de negocierea pretului, atat la auto noi, cat si s.h.🤨
La service, toate bune... deocamdata...
Un gest cu siguranta apreciat de clienti ar fi restituirea auto spalat/curatat la iesirea din service.
Cristian Ruxanda
Cristian Ruxanda4 ani în urmă
Buna ziua,
Voi posta aceasta recenzie pentru cei ce au intentia de a merge la Enduro Valcea cu diferite probleme ale masinii, nu voi judecat in nici un fel doar va voi relata experientele mele acolo, judecati voi. Mentionez ca acum un an si jumatate mi-am cumparat o Skoda Octavia 2 , 1.9 TDI , anul 2008 de la un cunoscut (masina intretinuta dar cam batrana, ma asteptam sa mai crape cate ceva).
1. Primul contact cu Enduro (daca este Skoda ma duc la reprezentanta ca stiu oamenii ce fac)- schimb ulei si filtre - programare, promptitudine - totul ok.
2. Acum aproximativ 4 luni se aude din cand in cand un zgomot ciudat la rotile din spate (freaca ceva fier pe fier). Merg la Enduro pentru verificare. Platesc (nu mai retin costul), verifica , baietii spun ca totul in regula probabil vreo piatra sau ceva. Dupa 2 zile zgomotul se accentueaza merg la un mecanic de cartier care constata din 2 priviri ca etrierul pe spate este blocat si placuta de frana uzata excesiv. Baietii de la Skoda nu au vazut ... mesterul o rezolva in 30 minute.
3. Acum 2 luni ma lasa bateria , cumpar baterie noua dar nici aceasta nu tine iar magazinul de unde am cumparat-o imi spun ca am probleme cu instalatia electrica pentru ca bateria este buna. Desi aveam experienta anterioara cu Enduro merg din nou la ei (e totusi reprezentanta Skoda). Se desface alternatorul si imi propun schimbarea lui cu unul nou pentru ca "nu incarca corespunzator") , cost aprox. 1000 RON. Ca alternativa mai ieftina aleg sa se schimbe un releul de pe alternator (cost 300 RON). Baietii schimba, totul ok si plec. Dupa 2 zile masina nu mai porneste (bateria moarta). Merg la Enduro si mi se spune sa revin urmatoare zi pentru ca electricianul este in concediu. Pentru ca incercam sa rezolv repede merg la un service de cartier pentru o parere. Baiatul de acolo masoara si spune clar alternatorul functioneaza foarte bine dar exista un consumator ce imi termina bateria. In 5 minute identifica un scurt in instalatie si rezolva problema. Macar am platit doar 300 RON la Enduro, bine ca nu am schimbat alternatorul.
4. Acum 2 zile pornesc masina si aud un zgomot ciudat. Constant ca s-a rupt cureaua de accesorii . Uitandu-ma la ea se vedea clar cauciucul imbatranit pe mai multe portiuni, totusi imi aduc aminte ca baietii de la Enduro cand au dat jos alternatorul au scos si aceasta curea, oare acum 2 luni nu se vedea uzura acestei curele ?
Concluziile le trageti voi si alegeti in consecinta. Eu imi caut un service.
===========================================================
Buna ziua,
In primul rand va multumesc pentru raspunsul oferit mai jos si pentru atentia acordata. Este de apreciat ca va faceti timp sa cititi recenziile si sa fiti atent cu clientii dumnevoastra, pacat totusi ca nu tot personalul este asa de dedicat.
Permiteti-mi sa va aduc la cunostinta cateva detalii pe care probabil nu le stiti, iar cursul evenimentelor nu va este prezentat corect.
Punctul 2: Evenimentul care vi sa relatat de angajati nu are nici o legatura cu recenzia de mai sus ci s-a intamplat separat. Caz in care cei de la Skoda mi-au spus ca probabil este vorba de o piatra care producea acel zgomot. Nu s-a facut verificare mecanica ci doar o consultare, nu s-a platit nimic. Dar totusi v-as informa ca in nici una din vizitele mele la Skoda directorul de service NU a facut o proba pe drum impreuna cu mine asa cum ati fost informat (nu prea inteleg de ce colegii v-au informat astfel, se pot verifica camerele si va veti convinge de acest lucru). Evenimentul s-a produs in data de 01.11.2018 cand asa cum bine se vede in registrele firmei s-a facut schimb de ulei (al doilea facut la firma dumneavoastra) + verificare mecanica (platita) la care nu s-au constatat defecte desi masina avea etrierul aproape blocat pe spate.
Cu privire la punctul 3 ce pot sa spun este ca am ajuns la dumneavoastra cu o problema electrica solicitand remediere, am mentinat intradevar ce spuneti dumneavoastra, dar ma asteptam sa se rezolve nu sa revin in 2 zile cu aceeasi problema pentru noi verificari.
Aynaimob Imobiliare
Aynaimob Imobiliare5 ani în urmă
Servicii buna, pret ok, băieții sunt serviabili
Dumitru Popa
Dumitru Popa5 ani în urmă
La prima vedere pare totul ok
David Dicu
David Dicu2 ani în urmă
Am achiziționat un autoturism de la Enduro, unde am fost îndrumat, ajutat si sfătuit de dl. Preduca George. Comunicarea dintre noi a fost foarte detaliata si placuta, oferindu-mi toate detaliile necesare cand a venit vorba de autoturismul pe care l-am achizitionat. Recomand serviciile dl. Preduca George si ale dealer-ului Enduro Vâlcea. ⭐⭐⭐⭐⭐
Locații recomandate