/Tulcea/Inchiriere de masini

Agency Automobile - Hyundai Tulcea

Strada Isaccei 127C, Tulcea 820216, România

Agency Automobile - Hyundai Tulcea
Inchiriere de masini
4.3
166 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
5QF3+PW Tulcea, România
+40 240 534 530
automobile-agency.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Craisor Relu1 an în urmă
Revizie efectuata anual . Inlocuit tot ce mi-au recomandat. Revizie anul trecut, parcurs 3000 de km iar acum tot bordul rosu. Si-au facut treaba bine? Intreb si eu dupa ce data trecuta am platit 1700 lei.
Games Android
Games Android2 ani în urmă
NU RECOMAND de 3 zile ma rog să-mi facă o ofertă la masina pentru schimbarea unor elemente, practic își bat joc de tine te pune sa aștepți oferta pe E-mail și nu primești nimic după care am apelat înapoi iar surpriza a fost ca au greșit adresa de E-mail, bataie de joc.🤬🤬🤬🤬
Elena Mihailov
Elena Mihailov2 ani în urmă
Personalul de la vânzări, răbdător cu clienții și foarte amabil !
Ca minus, nu dau manualul autoturismului decât în limba engleză.
Iulia Cuzmin
Iulia Cuzmin2 ani în urmă
Sunt pe deplin satisfacuta!
Neuchatel1000
Neuchatel10002 ani în urmă
Foarte multumit de serviciile acestei reprezentante, de acolo am achizitionat masina, de trei ani imi fac revizia anuala tot acolo, profesionalism si punctualitate maxima. Dupa expirarea garantiei, cu siguranta tot la Agency Automobile imi voi face revizia masinii.
Gheorghe Leonte
Gheorghe Leonte2 ani în urmă
Nici in Bucuresti nu am fost servit ca aici , mecanic foarte bun .
Marius Hîrtop
Marius Hîrtop5 ani în urmă
Am comandat cauciucuri de iarna acum 2 sapt si deja a inceput sa ninga si nu au venit. Ce sa mai zic despre acte? Am masina deja de 2 luni si nu au ajuns actele. Nu inteleg cum se poate sa fie situatia asta ? Staff-ul foarte de trb si amabil dar pacat ca lasa de dorit asteptarea aceasta fara raspuns sigur.
Adrian Bagalut
Adrian Bagalut2 ani în urmă
e trist dar foarte adevărat ce sa va spun am avut neșansa sa încerc să port o conversație legat de achiziționarea unui i/20 cu o doamna aparent bine blonda , slăbuță situata la primul birou din stînga cum intri în sowrum , careia permanent ia sunat telefonul iar la una din convorbirile avute nici de cum legate de eventuali cumpărători si a fixat o întâlnire undeva în zona cartier P 6 iar la o întrebare de a mea privind programul Rabla mia replicat faptul că ,,mai are puțin timp și termina programul de lucru " subliniind faptul că este nemîcată de azi dimineață că na băut apă toată ziua , indirect insinuând că probabil nu mai e înstare stare să poarte această discuție cu mine ... .... ce părere pot avea de întrebarea d_tra ....⁉️
Gabriel Muresan
Gabriel Muresan2 ani în urmă
Personal bine pregătit,amabil,primești informații corecte. Exista răspuns la orice întrebare,și o rezolvare a tuturor problemelor,rapid și eficient. Recomand ,atit cumpărarea de mașini noi, bune calitativ,fiabile. Reparații, fără cusur.
Locații recomandate