/Ilfov/Spalatorie auto

Curatatorie Spalatorie Covoare Profesionala + Auto + Vulcanizare | La Olaru

Strada Eclipsei 111, Popești-Leordeni 077160, România

Curatatorie Spalatorie Covoare Profesionala + Auto + Vulcanizare | La Olaru
Spalatorie auto
3.8
123 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94GX+98 Popești-Leordeni, România
+40 767 691 287
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–21
Duminică: 8–21
Scrie o recenzie
Manuel Costy
Manuel Costy2 ani în urmă
Stai o zi intreaga ca sa spele masina , angajati vor sa treaca ziua m ai repede !
Barn Stinson
Barn Stinson4 ani în urmă
serviciile par ok ca spălătorie, dar in schimb nu se tine absolut deloc cont de faptul ca este majoritar o zona cu case si blocuri, nu centrul vechi; bubuie muzica constant manele si tot ce vrei, chiar si pana la 3 dimineata. N am nimic cu genul de muzica al nimanui, dar macar de s ar fi tinut la un volum mult mai redus, cat pentru oamenii care stau la terasa nu si pentru restul cartierului. Cum ar fi daca ne am pune toti boxa pe balcon acum si am avea un program haotic cam ca al acestei spalatorii. As aprecia foarte mult daca patronul ar tine cont de aceste recenzii; inteleg ca este o terasa acolo, dar as dori sa se inteleaga si de dumnealui ca lumea vine dupa o zi intreaga de nebunie acasa si se așteaptă sa gaseasca liniste, nu muzica bubuind pana dimineata sa nu poti sa tii un geam deschis.
Dulgheru cornel
Dulgheru cornel4 ani în urmă
Astăzi am plecat cu mașina zoită cum nu mi s-a întâmplat niciodată; la început au fost în regula, se vedea implicarea, făceau lucru de calitate; de la o vreme, probabil de când au angajat toți inginerii și directorii pe post de spalatori, își bat joc de clienți. Gata! Azi a fost ultima data. Sper să dea faliment.
Dumitru Nicolae Lup
Dumitru Nicolae Lup5 ani în urmă
Am spalat doar masina si am fost foarte multumit de calitatea spălării atat in interior cat si exterior. Acord doar 4 stele din 2 motive.
1) Am asteptat 30 minute până s-au apucat de masina,inteleg ca era aglomerat si era ora inchideri, dar erau -2 grade.
2) Baieti care se ocupă de spălarea mașinilor din parcare(lăsate peste noapte) isi bat joc de acele masini. Prin turarea motoarelor la maxim, plecări cu scarț de pe loc si luarea curbelor cu frână de mana.

Atat timp cat nu prinzi aglomerație si nu iti lasi masina pe mana lor, totul este OK
Costin Georgian
Costin Georgian2 ani în urmă
Am apelat la serviciile lor de curatare auto de multe ori si nu sunt multumit deloc de serviciile prestate in functie de ce baiat prinzi sa iti faca masina printre angajati va sfatuiesc sa evitati tiganii am fost acu 2 zile la ei mi.a fost curatata masina de un baiat de etnie roma pe langa faptul ca am plecat cu zoaie pe masina la interior era plina de dare de mizerie lasate de carpa geamurile la fel presurile murdare si maruntul care l.am avut in masina a disparut va sfatuiesc sa nu va lasati bunuri de valoare in masina pe langa faptul ca isi bat joc de masina turando prin curte si ascultand manele la maxim. Timpul de asteptare e mare uneori pana la 3 ore din cauza ca nu au angajati de cand fregventez spalatoria 2 baieti mi sau parut ok am fost foarte multumit de ei am placat cu masina curata si bunurile intacte, un copil respectuos si munctitor
Stancu Sorin
Stancu Sorin2 ani în urmă
Servicii de calitate, personal super amabil!
Bogdan Alecu
Bogdan Alecu2 ani în urmă
Timp de asteptare foarte mare, am stat aproape 4 ore, iar calitatea spalararii lasa de dorit. Am spalatat masina si la exterior sunt multe urme ramase. La interior ceva mai ok, dar navigatia si sticla de la ceasuri a ramas plina de urma
Inky Boy
Inky Boy2 ani în urmă
Am fost prima si ultima data ! Tipic romanesc, angajati putini vai mama lor cu gandul doar la spaga de dupa...extrem de bucurosi ca au carpe noi 😂 , in rest nu ai pierdut nimic ! Mai bine iti cauti o spalatori decenta !
Locații recomandate