/Suceava/Inchiriere de masini

Inchirieri Autorulote GoCamper

Spătărești 727573, România

Inchirieri Autorulote GoCamper
Inchiriere de masini
5
64 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C7HX+3R Spătărești, România
+40 769 067 111
gocamper.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
George popescu
George popescu2 ani în urmă
Am comis-o din nou.....una mică 🤪 de sâmbătă dimineață , până duminică seara, că să înțelegeți cât de mult ne place cu autorulota ,implicit GoCamper.
Nu trebuie să ne credeți... așa numa din vorbe.. punem și dovezi.🤪
Vlad Dulea
Vlad Dulea2 ani în urmă
Recomand 100%! Este o experiență pe care oricine ar trebui să o încerce măcar o dată în viață. Am fost în Apuseni cu un Campervan de la GoCamper. Am făcut 3 nopți de off-camp și nu am avut nicio problemă. Partea de curent s-a rezolvat cu juma de oră zilnic de pornit mașina la relanti, iar partea de căldură e super ok pe durata nopții pentru că are încălzire pe diesel. Butelia de gaz și rezervorul de apă plin ne-au fost suficiente pentru 4 zile (butelia probabil ar fi ținut și mai mult). Campervan-ul este cel mai puțin spațios dintre toate rulotele, dar este și cel mai flexibil relativ la locurile în care poți ajunge cu el. Pentru două persoane e perfect!
Claudiu Vlad
Claudiu Vlad2 ani în urmă
Experiența cu autorulota este ceva ce da dependență. A fost de neuitat, fara probleme, fara surprize neplăcute.
Am campat atat in campinguri amenajate cat si in in salbaticie. A fost pur si simplu incredibil de frumos. Daca nu esti prea fitos ca sa descarci apa consumata si rezidurile in toaleta, atunci vei avea cea mai neașteptata experiență.

Pentru mine a fost o placere reala chiar si doar conducerea autorulotei. Se conduce usor, are chiar și scaun incalzit, servo, bluethoot, etc. O sa repet ori de cate ori voi putea aceasta experiența. Am mers doar in țară, dar abia aștept sa plec in afara țării.
Serviciile celor de la gocamper au fost ireprosabile.
Anca Ghiban
Anca Ghiban2 ani în urmă
Ne doream de multa vreme sa incercam experienta cu autorulota asa ca in urma unor recomandari am apelat la GoCamper pentru a ne indeplini dorinta. "Helen" a fost a noastra pentru cateva zile si ne-a oferit tot confortul necesar, chiar daca vremea nu a fost tocmai prietenoasa, am putut profita la maxim de avantajele "casei pe roti". Autorulota inchiriata de noi e din gama Premium, am avut ocazia sa vizionam toate tipurile de autorulote ale celor de la GoCamper si cu siguranta oricine poate gasi o varianta potrivita. Sunt spatioase, foarte bine intretinute si dupa un scurt instructaj, foarte usor de folosit. Multumim GoCamper pentru tot suportul si amabilitatea cu care ati raspuns solicitarilor noastre. Recomand tuturor iubitorilor de natura sa apeleze la ei pentru a se bucura pe deplin de aceasta experienta!
Andreea Gabur
Andreea Gabur2 ani în urmă
! De la 5 stele în sus !
Încep prin a menționa faptul că excursia noastră din această vară a fost cea de-a 2a în compania celor de la GoCamper. Anul trecut i-am descoperit, când am făcut o mini-excursie prin Ungaria-Austria-Italia și înapoi, prin Slovenia.
A fost o experiență nemaiîntâlnită, experiență pe care o recomand cu căldură pt. a fi "bifată" (măcar) o dată în viață, atât pt. adulți, dar mai ales pentru cei mici (noi având 2 copii de 8 și 5 ani).
Vara trecută am mers doar noi 4, anul acesta am mai "corupt" o familie dragă nouă și a fost cu atât mai specială experiența în 8 <3 .
Anul ăsta, având în vedere condițiile pandemiei, am ales să facem un minitrip în România, și am ajuns la concluzia că avem locuri și priveliști de "exploatat" pe alese și în a noastră țără minunată.
Noi am mers cu o autorulotă 4+2, am avut spatiu arhi-suficient.
Practic, ai căsuța ta pe roti - curată, igienizată, sigură, confortabilă și intimă.
Recomand fără să ezit acest tip de concediu fiecărei persoane care ne întreabă cum ne-am petrecut concediul.
Suntem recunoscatori, dragă GoCamper, pentru ca ați apărut în viețile noastre, pentru că sunteți atât de aproape de noi (Piatra-Neamț-Fălticeni), pentru că sunteți deschiși și maleabili și pentru că vă respectați clienții.
Go GoCamper!!!
Lucian Popa
Lucian Popa2 ani în urmă
A fost prima experienta cu autorulotele si nu credeam ca te poti simti ca acasa pe 4 roti.
Povestea Let's trip care a durat 10 zile, ne-a confirmat asteptarile calatoritului cu autorulotele si cu siguranta abia asteptam sa revenim la Închirieri Autorulote GoCamper.
Ovidiu Nuta
Ovidiu Nuta2 ani în urmă
Echipa GoCamper - Închirieri Autorulote GoCamper ne-a oferit tot suportul si ne-au oferit un training cu rabdare pentru a avea o experienta cat mai ok.
Daca esti genul de persoana care lucreaza remote si vrei sa vezi si alte locatii din tara atunci o experienta cu rulota e ceea ce trebuie!
Am avut o experienta unica timp de 10 zile alaturi de ceilalti prieteni din Let's trip si clar o vom repeta!
Andrei Ciubotariu
Andrei Ciubotariu2 ani în urmă
4 adulți și un copil, 8 nopți am înconjurat Transilvania. 1300 de km cu un consum de aproape 9%. Abia aștept următoarea deplasare!
Locații recomandate