/Suceava/Inchiriere de masini

Autospace

Strada Ștefan cel Mare 20A, Suceava 720005, România

Autospace
Inchiriere de masini
4.8
20 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
J7W5+2P Suceava, România
+40 744 908 075
autospace.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Michael Chan
Michael Chan2 ani în urmă
(Tradus de Google) Servicii foarte profesionale. Mașina pe care am luat-o a fost foarte bună. Managerii sunt, de asemenea, de încredere și amabili. Apreciez foarte mult ajutorul lor în timpul închirierii mele. Foarte recomandat

(Original)
Very professional services. The car I got was very good. The managers are trustworthy and accommodating as well. I really appreciate their help during my rental. Highly recommended
*Ada* A*
*Ada* A*2 ani în urmă
Merita pe deplin mai mult de 5 stele. Am comunicat excelent cu d-l agent Catalin Draghici si am stabilit toate detaliile si analizat toate ofertele impreuna chiar cu cateva zile inainte de a veni in Romania. Orice modificare aparuta mi-a fost comunicata. Masina inchiriata a fost exact ceea ce aveam nevoie iar raportul calitate-pret a fost echitabil. Capitolul serviciu clienti a fost ireprosabil. Cu siguranta voi mai colabora cu Autospace Rent-a-car ori de cate ori voi veni in Romania. Multumesc pentru serviciile oferite, felul prietenos si profesionalist de care ati dat dovada!
Aldea Sebastian
Aldea Sebastian2 ani în urmă
Totul a descurs rapid si fara probleme.
Am putut lasa masina la aeroport.
Recomand!
Constantin M
Constantin M2 ani în urmă
(Tradus de Google) Foarte bună experiență! Mașina era recentă și în stare bună. Proprietarul a fost foarte flexibil și s-a adaptat rapid la rezervarea noastră din ultimul moment. Procesul de ridicare și predare a vehiculului a fost corect. Vom închiria din nou de la ei, este sigur!

(Original)
Very good experience ! The car was recent and in good condition. The owner was very flexible and adapted quickly to our last minute booking. The pickup and dropoff process of the vehicle was fair. We will rent again from them, it's for sure !
Vlad Ionel
Vlad Ionel4 ani în urmă
Best company, servicii profesionale, oameni faini, mașini noi sigure și confortabile la tarife decente, de revenit, mulțumesc AutoSpace !!!
Andrew Demianenko
Andrew Demianenko4 ani în urmă
(Tradus de Google) Bună ziua, nu ne-am pregătit pentru călătorie, totul s-a dovedit spontan, deși vreau să fiu atent dacă puteți rezerva o mașină mai devreme, am ajuns la Suceava cu intenția de a lua mașina pentru câteva zile și de a merge în zona Brașovului și s-a dovedit că nu există nicio mașină nicăieri și a fost solicitată o depunere de pe card. Într-una dintre închirieri, tânărul a sfătuit acest salon special despre care nu regretăm nici o secundă. Locația din centrul casei de cultură, am fost primiți cu căldură, am fost întrebați unde intenționăm să mergem și ni s-a oferit mașina necesară condițiilor noastre, pe măsură ce am condus prin munți, designul a fost prompt, segmentul de preț a fost tolerabil, starea mașinii a fost excelentă, dar cel mai important a fost personalul. Foarte emoționant și plăcut când am condus mașina am fost duși la autogară, din nou, voi folosi serviciile lor și vă recomand))))))

(Original)
Доброго времени суток, к поездке не готовились все вышло спонтанно, хотя сразу хочу обратить внимание если есть возможность за ранее бронируйте авто, мы приехали в Сучаву с планами взять автомобиль на пару дней и поехать в район Брашова и получилось так, что нигде не было авто и депозит просили с карточки. В одном из прокатов молодой человек посоветовал именно этот салон о чем мы и секунды не жалеем. Расположение в центре доме культуры, встретили нас тепло, спросили куда планируем ехать и нам для наших условий предложили необходимый автомобиль так как мы ездили по горной местности, оформление было оперативным, ценовой сегмент терпимый, состояние авто отличное но самое главное это персонал. Очень душевный и приятный при сдачи авто нас довезли до автовокзала , ещё раз воспользуюсь их услугами и вам рекомендую))))))
Ioan Ardelean
Ioan Ardelean5 ani în urmă
Asta e a doua oară când închiriez o mașină de aici. Prețul a fost foarte convenabil și mașinile nu au avut nici o problema. Au mașini pentru buzunarul tuturor. Tipul este foarte de treabă, și se comportă frumos: vorbește cu tine ca un prieten.
Alexandra Burguillos
Alexandra Burguillos2 ani în urmă
Excelent rapport pret-calitate. Profesionalism,disponibilitate si amabilitate! De fiecare data cand venim la Suceava inchiriem aici ! Recomand !
Alexandra Grozavu Burguillos
Locații recomandate