/Suceava/Inchiriere de masini

Romfour Auto Rulate

3, Plugari, Fălticeni 725200, România

Romfour Auto Rulate
Inchiriere de masini
4.4
56 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F72W+5Q Fălticeni, România
+40 738 808 000
romfourautorulate.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mirel Burla
Mirel Burla2 ani în urmă
Ok. Daca nu ești atent și ai plecat cu mașina .....
Gabi Dijma
Gabi Dijma2 ani în urmă
Nu am vizitat decît site-ul..oameni buni,voi chiar aveți clienți la prețurile alea???dacă da imi scot pălăria i fata voastra si mi-o pun la loc în fața clienților vostri😂😂😂..
Petru Harpa
Petru Harpa2 ani în urmă
Țeapă luată cu un Passat B6 anul acesta. După 400 km am rămas cu mașina în drum,ambreiaj și volanta varza. Discuri frana fata ovalizare. După prima spălare au ieșit la iveală toate imperfecțiunile. Nu recomand!
Catea Mihai
Catea Mihai2 ani în urmă
Nu recomand o teapa luata cu subaru xv dupa 500km ma lasat in drum filtru de particule , ambreanj , si placutele de frana erau varza
Andrea (DedeStar)
Andrea (DedeStar)4 ani în urmă
Nu am cuvinte. Vi-l recomand. Va spun pe cuvantul meu. Este cel mai bun. In doar a doua zi am si ajuns in Olanda. Cand te transfera in alt autocar , la coborare este un baiat care te saluta si iti zambeste cald apoi imparte pachetele cu sandwich la toata lumea. Se fac si pauze de cate 10 minute. Rapid....Sigur.....Responsabili.....Seriozitate.....Respect......acestea sunt tot ce gasesti la Romfour.
Cristian Ungureanu
Cristian Ungureanu5 ani în urmă
Nici măcar o stea nu merită, am luat o țeapă de toată frumusețea de la ei ,îmi asum toată vina, dar relatez aceste aspecte ca sa nu pățiti la fel.
Am luat legatura cu ei ca m-ar interesa o anumită mașină, am fost acolo, am văzut mașina, acel vânzător a venit cu un robot de pornire ,a pornit foarte ușor, a zis ca r e descărcată bateria, motorul părea că merge bine. Cand mi-au adus mașina acasă ,bateria nu avea gram de curent, asta a fost prima investiție ,apoi când am primit numerele roșii am fost la service ca să schimb distribuția, ce mi se pare normal, în drum spre service constatând că si discurile față sunt varză. Când au ridicat mașina pe elevator cei de la service m-au chemat să-mi arate că si catalizatorul era tăiat. Am luat legătura imediat cu reprezentantul firmei i-am trimis fotografii, nu a recunoscut nimic, nu a mai răspuns nici la telefon, ce să mai zic îmi asum toată vina, dar să nu pățească si alții ca mine ,la început is in stare sa-ti pupe si tălpile ca apoi....
Marius Gheorghe
Marius Gheorghe2 ani în urmă
Nu merita sa cumpărați, mașini second-hand fără istoric sau cartea tehnica...
Frenky
Frenky2 ani în urmă
Ce cauți aia găsești si ai toate gamele si posibilitățile sa găsești ce ai nevoie
Recomand
Locații recomandate