/Sibiu/Inchiriere de masini

Primus Rent A Car Sibiu

Strada Nicolae Bălcescu 32, Sibiu 550159, România

Primus Rent A Car Sibiu
Inchiriere de masini
4.5
28 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4VX+CR Sibiu, România
+40 733 910 751
primus-rent-a-car.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 12–20
Duminică: 12–20
Scrie o recenzie
Hades E
Hades E4 ani în urmă
Servicii excelente. Raspuns prompt si personal foarte de treaba. Masina a fost adusa acasa la cerere si ridicata de acolo fara nici un fel de cost suplimentar, simplu si rapid (fara 5 dosare de acte si fotografii). Masina primita a fost in stare tehnica si estetica foarte buna. Recomand cu incredere!
Jaromír Mika
Jaromír Mika4 ani în urmă
(Tradus de Google) Serviciu excelent! Am ajuns la Sibiu fără idee absolut cum să închiriem o mașină, așa că am încercat mai multe companii, dar fără succes. Apoi am sunat aici și totul a mers extrem de bine. Am întrebat despre mașină și ni s-a spus „nu vă faceți griji pentru mașină”, așa că nu am făcut-o. În câteva minute ni s-a oferit un nou simbol Renault pentru a petrece o săptămână înăuntru și am fost total satisfăcuți. Data viitoare știm unde să mergem.

10/10 ar recomanda!

(Original)
Excellent service! We arrived at Sibiu with absolutely no idea how to rent a car, so we tried several companies but without success. Then we called here and everything went extremely well. We asked about the car and were told "don't worry about the car" so we didn't. In a few minutes we were given a new Renault Symbol to spend a week in and we were totally satisfied. Next time we know where to go.

10/10 would recommend!
Alexandru atanase
Alexandru atanase5 ani în urmă
Am avut masina in service, am intrat pe net, am sunat si in 30min a venit baiatul cu un Logan nou. 10min si am plecat. Totul a fost impecabil. Recomand cu incredere!
Rat George Andrei
Rat George Andrei5 ani în urmă
Foarte prompți, ne-au adus mașina la hotel in 30 de minute după ce am vorbit la telefon și am predat-o la Selimbar unde aveam noi treaba a doua zi.
Ciprian Nastase
Ciprian Nastase5 ani în urmă
Dupa experiente complet ratate si absurde cu alte firme am gasit servicii superioare, de inalta calitate AICI. Nu doar recomand, ci cred ca alegerea unei alte firme ar fi de prisos. JOS PALARIA.
Manda Tiberius
Manda Tiberius5 ani în urmă
Multumesc pt serviciile oferite, pt promptitudinea cu care am luat si am predat masina. Recomand firma cu incredere.
Claudia Manafu
Claudia Manafu5 ani în urmă
Foarte mulțumită de serviciile oferite. Recomand cu încredere
Viorel Namesnic
Viorel Namesnic5 ani în urmă
Foarte prompți.
Recomand cu încredere!
Locații recomandate