/Sibiu/Inchiriere de masini

• Casa Pelu •

carpathian country house transylvania romania • ferien bauernhaus rumänien transsilvanien • cazare la cabana marginimea sibiului • location vacances carpates roumanie • Sibiu • Saliste • Vale, •, Vale 557236, România

• Casa Pelu •
Inchiriere de masini
4.8
28 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QVJV+FR Vale, România
+40 744 244 943
casa-vale.net
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Dan hotnog
Dan hotnog2 ani în urmă
O experienta incantatoare. Gazde primitoare si o atmosfera relaxanta.. Recomand cu caldura
Gina Sandu
Gina Sandu2 ani în urmă
O locație minunata, condiții impecabile și minuțios selectate, liniste și nu în ultimul rand, respect pentru turiști.🤗

Trimis de pe smartphone-ul meu Samsung Galaxy.

Trimis de pe smartphone-ul meu Samsung Galaxy.
Silvia Coman
Silvia Coman4 ani în urmă
Casa Pelu este una dintre cele mai frumoase case pe care o poți închiria pentru o experienta autentica în România. Deosebit de frumoasa, curata și cu gazde primitoare și mereu amabile și gata sa fie de ajutor. Este un loc minunat de odihna, destul de aproape de Sibiu, echipat cu toate cele necesare unei vacante reușite. Am stat 6 adulți, un copil si un cățel și ne-am simțit excelent. Speram sa revenim și recomandam cu toată încrederea!
Pluteanu Catalin
Pluteanu Catalin6 ani în urmă
Un ambient foarte plăcut și liniștit , un loc de vis , dar exista o singura problema deasupra patului sunt niște etajere foarte incomode in care te lovești .
Radu Baltasiu
Radu Baltasiu2 ani în urmă
Complex de case tradiționale refăcute cu gust. Inițiativa recuperării caselor vechi în sate de munte este extraordinară. Proprietarul - foarte prevenitor și disponibil. Produse locale f. bune. Zona Sibiel-Tilișca este deosebită, cu atâtea de vizitat, și pe jos, sau cu mașina, spre Sibiu și Păltiniș.
Otilia Chiritaa
Otilia Chiritaa2 ani în urmă
Am petrecut cateva zile minunate in Satul Vale, la Casa Pelu. Departe de aglomeratia si ploluarea orasului in care traim, la Casa Pelu ne-am bucurat pe deplin de confort, liniste si aer curat. Casa este frumos aranjata, foarte curata, utilata cu tot ceea ce este necesar (inclusiv un dulapior cu produse de prim-ajutor, dezinfectant si masti de protectie!).
Casa are si o terasa foarte frumoasa, inconjurata de vita de vie si o curte ingrijita.
A contat pentru noi si faptul ca in cateva minute se ajunge direct in padurea care inconjoara satul, sau pe deal, in spatele bisericii, de unde se deschid privirii imagini minunate.
Multumim gazdelor noastre pentru ospitalitate si speram sa revenim curand!
Razvan veliant
Razvan veliant2 ani în urmă
Din greseala am gresit numele casei...si locatiei.imi cer mii de scze celor de la casa pelu in special Domnului Administrator...
Noemi Fabry
Noemi Fabry2 ani în urmă
Cazare la superlativ, curatenie si implicare 100% din partea gazdelor.
Locații recomandate