/Sibiu/Inchiriere de masini

Hilton Sibiu

Strada Pădurea Dumbrava 1, Sibiu 550399, România

Hilton Sibiu
Inchiriere de masini
4.5
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q46G+5Q Sibiu, România
+40 269 505 600
hilton.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Abrudan Dani
Abrudan Dani2 ani în urmă
Am fost astăzi în jurul orei 21:00, cu intenția de a mă caza, am fost întâmpinat de o Recepționista fără masca, și fără chef de muncă.
Mi-a spus ca nu mai sunt camere libere, deși pe booking apăreau camere libere.
Alex
Alex2 ani în urmă
De apreciat locatia, insa camerele cu vedere la strada nu sunt foarte relaxante. Distanta mare (si zona alunecoasa) intre piscina si saune, altfel frumoase. Apa in piscina cam rece, buna doar de inot... Trebuie sa ocolesti toata parcarea ca sa ajungi la trecerea de pietoni din fata hotelului (nu exista poarta acolo). Micul dejun complet, dar ba nu mai e de-aia, ba nu mai e de-ailalta daca nu mergi la prima ora. Recomand, dar nu in perioadele aglomerate.
Carmen Popa
Carmen Popa2 ani în urmă
Camerele sunt placute si comfortabile. Meniul restaurantelor, unde am avut un eveniment privat organizat, a fost mediocru. In nici un caz al unui restaurant de 5 stele.
Bogdan Pacala
Bogdan Pacala2 ani în urmă
Destul de slab pentru 4 stele.
Am să exemplific câteva aspecte.
1. Wc curge
2. Personalul ușor indolent și pe alocuri impertinent ( la micul dejun erau deranjați dacă erau întrebați dacă anumite meniuri nu erau deja pe masă. ) dacă veneai prea devreme la masă
3. Am stat 3 zile și nimeni nu a venit în camera
4. E nașpa pt blatisti deoarece liftul merge doar pe baza de cartela.
Andreea Bardas
Andreea Bardas2 ani în urmă
Hotelul este pe măsura așteptărilor. Camerele curate, spațioase și confortabile. Micul dejun este normal, bufet suedez. Iar la spa as recomanda programarea din timp la masaj. Din păcate noi nu am apucat sa facem. Pe lângă asta, piscina este relaxanta si nu este multă gălăgie. Recomand.
Ema Lazaro
Ema Lazaro2 ani în urmă
Excelent,daca se poate da nota 11,o dau.deci aici te simți perfect de la intrare până la plecare.am vizitat zeci de hoteluri și pensiuni dar asta până acuma e cel mai tare.isi merită toți banii.noi am dat pe o camera maare,cu un pat extra și mic dejun 2 adulți +1 copil in 2 august,500 lei.ai zice că e mult dar la ce servicii oferă și condiții,merită.sa nu mai amintesc de piscina perfecta...mi,e și dor de ea.intr,un cuvânt...perfect.
Balint Adrian
Balint Adrian2 ani în urmă
Un hotel care este departe de a fi de 5 stele.
In primul rand personalul este foarte nepoliticos si neprietenos.
Apoi curatenia din baie si din apartament lasa mult de dorit, mucegai in baie, in camere fotoliile si scaunele erau parate si murdare, la fel si mocheta.
Piscina nu este deloc adecvata copiilor avand toata o adancime mult prea mare si avand destul de multe colturi ascutite.
In parcare erai anuntat ca iti lasi masina pe propria raspundere, parcarea nefiid pazita.
Raluca Torreggiani
Raluca Torreggiani2 ani în urmă
Room service nu mi a putut aduce in camera un sendviș Pt copii in condițiile in care nu aveam loc la masa copii Îmi erau bolnavi. Caldura noaptea a fost 30 de grade am dormit cy geamul deschis nu au făcut nimic desi am anunțat la Recepție cu o seara înainte. Cele de la Recepție incompetente in meserie. Rușine ca suntem tratati asa pe bani noștri!
Locații recomandate