/Sibiu/Inchiriere de masini

RIO S.R.L.

Str. Hipodromului 3A, Sibiu 550360, România

RIO S.R.L.
Inchiriere de masini
3.8
116 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5M3+XH Sibiu, România
+40 744 520 530
riosibiu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Lonley wolf
Lonley wolf2 ani în urmă
Nu recomand. Niste tepari la drumul mare...
Ovidiu ovi
Ovidiu ovi2 ani în urmă
Lași mașina marți ca,, mâine dimineață ne uitam la ea" și o iei vineri asa cum ai lăsat mașina în parcare. Că o sa intre..... Dacă o simpla programare nu au fost în stare......nu știu cum o fi fost manopera. Hai 1-2 zile înțeleg ca se poate intarzia dar chiar 4.....
Laur Dumitrescu
Laur Dumitrescu2 ani în urmă
Experienta placuta cu patronul.
L-am sunat in legatura cu radiatorul care s-a spart si trebuia schimbat.Pt. ca aveam si pana la o roata a venit cu un compresor, a umflat roata si tot el a dus masina la service.
Nu am avut nici o problema cu vreun mecanic, doar la casierie am platit nota si atat!
Foarte multumit!
De atunci(februarie) ai pana acum nu am avut vreo problema cu masina.
Mentionez ca sunt din Craiova si masina este de DJ.
Nedela cosmin
Nedela cosmin2 ani în urmă
Am fost cu un Opel Astra J Sporttourer ptr schimb furtun retur lichid răcire.
Totul a fost ok, patronul de cuvânt și foarte amabil. Au mai câștigat un client pe viitor.
Recomand!
Balan Costel
Balan Costel4 ani în urmă
Oh, da! Uitasem de voi! Traiasca Google ca mi-a amintit!
Un service in care de la receptie si pana la mecanici - printre care sa nu uit faptul ca pe mine m-a servit chiar patronul firmei, lucru care l-a ridicat pe un piedestal in ochii mei - tinand cont ca nu ii este rusine, jena, etc..sa isi murdareasca mainile, dovedindu-si cunostintele.
Faci programare, te prezinti, esti servit, pleci multumit si cu o nota de plata decenta! Preturi mai bune decat am crezut!
Multumesc persoanei care mi i-a recomandat!
Coconete Razvan
Coconete Razvan4 ani în urmă
Foarte mulțumit, de câte ori am dus mașina un 320d 150cp patronul și ceilalți angajați și au făcut timp pe tru mine chiar dacă erau foarte aglomerati nu m au lăsat asa de exemplu recent am o problema cu un țăcănit la motor care ar veni de la injector patronul service-ului are niște cunoștințe care reconditioneaza injectoare cu garanție și etc... El a sunat și mi a dat un preț bun vreau sa subliniez faptul ca se implica în ceea ce făcea și dorește sa fie cât mai bun în ceea ce face și cu siguranță reușește mulțumesc RIO service ❤️❤️
S3xyTimeHasBegun
S3xyTimeHasBegun2 ani în urmă
Sincer, nu stiu daca am avut eu ghinion de mecanic nepriceput, dar atunci cand am facut constatarea la masina mea, am specificat ca ceva bate la denivelari in partea din spate, insa mi-a facut o lista cu multe piese care trebuiau schimbate, toate piesele erau pentru directie (in ciuda faptului care pe fata nu bate nimic, directia merge perfect)(+ca mi-a spus ca de aici imi bate), insa acele piese nici macar nu trebuiau schimbate, erau perfect functionale, dupa o constatare la alt mecanic, aveam probleme cu telescoapele de imi bateau la denivelari.
Pentru constatari nu recomand.
Adrian
Adrian2 ani în urmă
E acolo unul Romi, care nu stie sa regleze unghiurile corect. El nu stie decit sa umble la convergenta, nu sa o si regleze sa nu mai zic de verticalitatea rotilor care se face din telescop. Dar el nu stie asta si lasa masina si mai dereglata plus ca mai ia si 80 ron pt ca nu a reglato. Care vor unghiuri reglate profi , mergeti la fratii aia doi din piata cluj. Rusine Romi !
Locații recomandate