/Sibiu/Inchiriere de masini

Vabova Speed - Rent a car

Strada Semaforului, Numar 22, Scara B, Sibiu 550309, România

Vabova Speed - Rent a car
Inchiriere de masini
4.8
42 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5MC+RQ Sibiu, România
+40 748 833 266
vabovaspeed.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Ciobanu Aurelian
Ciobanu Aurelian4 ani în urmă
Super. Oamenii au foarte draguti si amabili. Am primit ca si masina de schimb o Toyota Corola Hybrid nou noua. Avea doar 500 km cabd am preluat-o. Masina a fost extraordinara din toate punctele de vedere.
Recomand compania.
Ana dana
Ana dana4 ani în urmă
Rapiditate, profesionalism, recomand cu încredere mașinile firmei Vabova Speed.
Il recomand cu încredere pe Bogdan care a dat dovadă de profesionalism, respect și promptitudine.
Mașina a fost dropped off și picked up de la domiciliu în cele mai bune condiții și fara a prezenta vreo problema pe toată perioada închirierii.
Mulțumesc Vabova Speed pentru ca mi-ați făcut vacanta frumoasa.
Diana Costea
Diana Costea4 ani în urmă
Am fost foarte multumita de masina pe care am avut-o. A fost o masina noua si foarte curata . Totul a decurs foarte bine si chiar daca am aterizat noaptea pe Aeroportul Sibiu am fost asteptata si totul a decurs foarte rapid . O sa revin de fiecare data cand o sa aterizez pe Aeroportul Sibiu , Multumesc .
Zaharia Bogdan
Zaharia Bogdan5 ani în urmă
Cand am aterizat pe aeroport masina era deja acolo, foarte curata si cu plinul facut. Ce mi-a placut a fost ca era in torpedeu si un ghid turistic al Sibiului, care s-a dovedit foarte util in mini vacanta noastra. O sa va recomand cu placere.
Alexandru MARGINEAN
Alexandru MARGINEAN6 ani în urmă
Recomand ! Am avut inchiriata o Dacia Logan timp de 2 saptamani . Masina a mers foarte bine , era aproape noua , iar serviciile au fost exemplare. Totul a fost simplu , clar , iar angajatii sunt de nota 10 + . Multumesc pentru tot !
Bobi Iordan
Bobi Iordan2 ani în urmă
Mulțumesc frumos pentru ajutor a fost foarte bine Colegul dumreavoastra ma așteptat acolo dar am semnat ceea ce e foarte bine n-am stat mult a fost totul manual fără tablete mașina de asemenea a fost curată a mers foarte bine vă mulțumesc pentru tot cu siguranță de câte ori mergi în România voi lua mașina De la dumneavoastră. Și a fost și Și cel mai ești la asta am sunat vreo patru filme
Octavian Isaicu
Octavian Isaicu2 ani în urmă
Foarte flexibil si foarte simplu . Am rezervat o masina, am preluat-o din parcarea aeroportului si totul a fost super ok. Masina a funcționat fără probleme, servicii de calitate. Multumesc.
Savu Curtean
Savu Curtean2 ani în urmă
Am închiriat de 4 ori si de fiecare data a fost la fel : Excelent ! Ma bucur ca am gasit o firma atat de flexibila, cu un sistem de rezervare simplu si o echipa de oameni serioși. Pe data viitoare !
Locații recomandate