/Ilfov/Inchiriere de masini

MGF Rent a Car - Inchirieri auto

Calea Bucureștilor 224 E, Otopeni 075150, România

MGF Rent a Car - Inchirieri auto
Inchiriere de masini
4.6
13 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
H3CG+98 Otopeni, România
+40 723 199 379
mgf-rent-a-car.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Iulian Preda
Iulian Preda4 ani în urmă
Închiriem de mult timp de la ei. Întotdeauna a fost ok . Faptul că nu plătim taxa de Aeroport indiferent de ora la care ajungem sau plecăm este un mare avantaj pentru noi.
Mihai Marinescu
Mihai Marinescu4 ani în urmă
Închirieri mașini. Preluare și returnare auto la aeroport fără taxă suplimentară. Serviciile sunt foarte bune. Recomand!
Ion Lungu
Ion Lungu4 ani în urmă
Totul a fost ok. Am fost foarte multumit.
Constantin Milos
Constantin Milos4 ani în urmă
Am folosit si am fost multumit!
Sorin Raducu
Sorin Raducu5 ani în urmă
Am rezervat inchirierea unei masini la MGF Rent a Car in Septembrie 2018 si cu siguranta la viitoarea inchiriere a unei masini in Romania voi rezerva tot la ei.
Experienta noastra a fost una foarte placuta. Au raspuns prompt la toate intrebarile pe care le-am avut inainte de calatorie. Am primit exact masina pentru care am facut
rezervare (foarte rar s-a intamplat acest lucru la anterioarele inchirieri chiar si de la firme internationale). Ne-au permis sa avem un al doilea sofer fara taxa suplimentara.
Preluarea si returnarea masinii au fost foarte simple si foarte rapide. Am preluat masina la aeroport si tot acolo am returnat-o, fara taxa de aeroport.
Nu a fost cea mai ieftina optiune dar pentru siguranta familiei si evitarea neplacerilor pe care le-am avut la anterioarele inchirieri
in Romania, cu siguranta vom mai inchiria de la ei.
Madalina Trandafir
Madalina Trandafir5 ani în urmă
Totul a fost ok. Profesionisti si seriosi. Livrarea la aeroport a masinii a fost gratis asa cum au precizat in confirmare. Masina a fost foarte buna, curata si cu rezervorul plin. La sfarsit m au asteptat la aeroport si am predat masina , totul a durat mai putin de 5 minute. Ii recomand cu caldura. Eu voi revenii cu siguranta
Ana Conan
Ana Conan5 ani în urmă
(Tradus de Google) Sunt un client foarte mulțumit. Serviciu perfect pentru clienți. Am angajat un SUV curat și îngrijit, Dacia Duster 4WD timp de 10 zile în această vară. Mașina era aproape nouă, în stare foarte bună. Servicii foarte profesionale și eficiente. Cu siguranță le voi folosi în viitor, precum și le voi recomanda prietenilor mei. Mulțumesc mult - Mă întorc!

(Original)
I am a very satisfied customer. Perfect customer service. Hired a clean and neat SUV, Dacia Duster 4WD for 10 days in this summer. The car was almost new in very good condition. Very professional and efficient service. I will definitely use them in the future as well as recommend them to my friends. Thanks so much - I'll be back!
Florentina Marinescu
Florentina Marinescu6 ani în urmă
Inchirieri mașini Aeroport Otopeni.
Locații recomandate