/Ilfov/Inchiriere de masini

SwissCamp

Intrarea Leordeni 120, Bragadiru 077025, România

SwissCamp
Inchiriere de masini
5
7 recenzii
7 comentarii
Indicații de orientare
92QF+GG Bragadiru, România
+40 764 408 428
swisscamp.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–19
Duminică: 9–19
Scrie o recenzie
Denisa Ligia
Denisa Ligia2 ani în urmă
O experienta diferita!
Silviu Pârvu
Silviu Pârvu2 ani în urmă
(Tradus de Google) Furgonete foarte moderne cu interior premium, personal prietenos și asistență premium 24/7. Foarte bun pentru cupluri, familii cu copii și iubitori de natură.

(Original)
Very modern camper vans with premium interior, friendly staff and premium support 24/7. Very good for couples, families with kids and nature lovers.
Daniela Gogan
Daniela Gogan2 ani în urmă
o super experienta cu autorulota inchiriata de la Swisscamp - conditii foarte bune, exact ca in descriere. revenim cu drag pentru inchiriere
Mada marin
Mada marin2 ani în urmă
O experienta superba!!! Foarte confortabil, exact ca intr-o camera de hotel de 5 stele!!! Vom mai merge din nou intr-o astfel de vacanta, deoarece nu se compara cu cea in care te cazezi la un resort. Ai posibilitatea de a-ti alege in fiecare zi ce locuri sa vizitezi, iar acestea sunt atat de muuulte si de variate....dar imposibil de vazut intr-o singura vacanta, daca stai intr-un sigur loc! Felicitari celor de la SwissCamp!!!Autorulote superbe, servicii impecabile!!
Swisstek Dental Implant
Swisstek Dental Implant2 ani în urmă
David skeanul
David skeanul3 ani în urmă
Fantastic, servicii excelente. Am avut Autorulota dotata cu tot ce ne-a trebuit. Am petrecut un weekend excelent la partia de ski Transalpina. Autonomie excelenta, si preturi super bune pentru gama Delux. Autorulota a costat 400 euro/ 3 nopti, iar garantia de 500 de euro ne-a fost returnata imediat la sosire.
Parcarea la Transalpina a costat 20 de lei/zi, iar echipamentul si telepass au fost 55 lei respectiv 80 lei. Am avut ceva terase unde se putea manca, dar noi am preferat sa gatim la rulota, fiind dotata cu absolut tot ce ai nevoie, nu am simtit nevoia sa mai cumparam ceva de acolo. Iar din punct de vedere al caldurii, am dormit in short, 4 adulti. Consumul de gaz pentru tot sejurul a fost de 42 lei. Masina s-a comportat super bine pe serpentinele de pe tot traseul, mai ales dinspre Voineasa spre Vidra, unde drumul este foarte serpuit si in urcare.
Noi am mai inchiriat si din alte parti, am fost 3 Autorulote, dar cea de la SwissCamp a fost de invidiat, Baietii din Sibiu, respectiv Brasov, au avut ceva probleme, noi nu. Totul a fost perfect. Felicitari SwissCamp, si multumim pentru weekend-ul excelent. Revenim la urmatoarea escapada :))
Cristina Madalina
Cristina Madalina3 ani în urmă
O experienta de neuitat. Totul a fost fabulos....de la peisajele pe care le-am vazut pana la confortul din interior. Este echipata cu tot ce ai nevoie, o adevarata echipa de profesionisti!
Locații recomandate