/Ilfov/Inchiriere de masini

Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA Service Otopeni - Euro Tehno Group

Strada Avram Iancu 16, Otopeni 075100, România

Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA Service Otopeni - Euro Tehno Group
Inchiriere de masini
4.9
123 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G3RV+FM Otopeni, România
+40 31 9463
eurotehnogroup.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–16
Marți: 7–16
Mirecuri: 7–16
Joi: 7–16
Vineri: 7–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Razvan D
Razvan D2 ani în urmă
Totul a decurs peste asteptari!
Sunt cu mult peste celelalte service-uri din Bucuresti.
Dl. Nicolae Minca - o persoana de nota 10.
Cand am predat masina mi s-a zis ca o sa fie gata la 11.30 - la 11.35 am plecat cu ea din service.
Felicitari!
Cristian S.
Cristian S.2 ani în urmă
Service de top! Cei mai buni!
Update: puțin mai multa atenție la detalii, găsisem ca nu ați închis pana la capăt capacul la antigel și capacul de plastic de la motor nu era fixat decât în 3 locuri din 4. În rest totul ok, doar sa fiți mai atenți la detalii.
Madalina Stefan
Madalina Stefan2 ani în urmă
Euro Tehno Grup Otopeni,
O echipă de profesioniști, implicați, care caută soluții în rezolvarea problemelor clienților.
La prima colaborare am rămas plăcut impresionat.
Mulțumim pentru colaborare și vom reveni cu drag!
Lucian Zaharia
Lucian Zaharia2 ani în urmă
Azi am ridicat masina din service dupa o reparatie nu tocmai ieftina. Mi-a placut in primul rand deschiderea catre client si faptul ca se cauta solutii optime atat tehnic cat si financiar. Si nici cafeaua nu e rea.
Razvan merla
Razvan merla2 ani în urmă
Am fost la revizia anuala in service-ul Audi in urma cu o saptamana si am plecat multumit ca de obicei. Totul se desfasoara in conditii civilizate. De regula faceam drumul pana la Euro Tehno Group Pitesti pentru revizii si alte interventii la masina dar acum imi este mult mai accesibil sa vin in aceasta locatie, si m-am bucurat sa aflu ca si Dl Minca s-a mutat in noua locatie.
Dragos Doroftei
Dragos Doroftei2 ani în urmă
Am plecat cu un gust amar de la o banala revizie, filtrul de aer nu a fost fixat corespunzator prin urmare masina “nu tragea”. A trebuit sa ma intorc, alt timp pierdut. Seful de service a fost sincer si mi-a spus ca ar fi trebuit sa verfice si el lucrarea dar nu a facut-o, a considerat ca e banala.
Adrian Stoica
Adrian Stoica2 ani în urmă
Salut,
Citesc comentariile si nu sunt concludente pentru a alege un service potrivit (eu de exemplu caut un service pentru masina mea dupa comentarii si review-uri in fuctie de complexitatea lucrarii efectuate).Un mod mai ok de a comenta dupa parerea mea este sa detaliati problema si daca a fost rezolvata(pentru ca daca puneti doar 5 stele si nu detaliati putem alege gresit, poate un service cu mai putine comentarii este mai profi decat un service cu comentarii diplomatice...si care sunt mult mai multe). Treaba cu personal amabil este peste tot (pana la urma mergem cu masina ca sa fie rezolvata ,poate sa ma si injure personalul, sa-mi repare masina asta este interesul meu ).
Multumesc si nu uitati pana la urma pentru noi o facem ca sa beneficiem de servicii reale si curate pentru ceea ce platim.
Daniel Nae
Daniel Nae2 ani în urmă
Atmosferă agreabilă,personal profesionist. Deși timpul de așteptare a fost măricel (deși eram programat), au dat dovadă de operativitate și solicitudine.
Locații recomandate