/Harghita/Inchiriere de masini

ACTIV CAR S.R.L.

Strada Brașovului fn, Miercurea Ciuc 530183, România

ACTIV CAR S.R.L.
Inchiriere de masini
4.1
16 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
9Q5W+37 Miercurea Ciuc, România
+40 745 790 547
activcar.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andrea Vén
Andrea Vén2 ani în urmă
Ioan Marius Florariu
Ioan Marius Florariu2 ani în urmă
Attila Márton
Attila Márton3 ani în urmă
(Tradus de Google) Administrare rapidă, eficientă, corectă.
Rapid, corect și eficient!

(Original)
Gyors, hatékony, korrekt ügyintézés.
Rapid, corect și eficient!
Balazs Kajcsa
Balazs Kajcsa4 ani în urmă
(Tradus de Google) Am închiriat un VW Polo care nu avea frână de mână deloc, mașina avea o problemă cu mașina, ștergătorul lunetei spate, aer condiționat zgomotos, am luat mașina înăuntru murdară, nu aș fi spus nimic despre asta, dar proprietarul a vorbit cu mine Eram foarte lipsit de respect față de un client plătitor. Am pierdut din greșeală una dintre ornamente, reîncărcând puțin mai puțin pentru că nu știam exact, dar desigur m-am oferit să le plătesc pe toate, chiar și spălarea mașinii. Proprietarul a decis să îl discute a doua zi. A doua zi a venit apelul, dar nu eram aproape de telefon și eram ocupat, dar timp de 5-10 minute am scris înapoi cât de repede am putut. Acesta a fost urmat de un SMS în care tânărul, când a fost chemat, bănuia că evit să-l sune și să-l sune imediat. Nu știu ce ți-ai imaginat, dar nu poți vorbi cu un client ca acesta și nu te poți aștepta ca cineva să fie în jur de fiecare secundă. Nu pot conecta programul meu la un apel telefonic. Dacă nu m-aș fi autentificat o jumătate de zi, frustrarea ar fi fost de înțeles, dar oricum nu aș fi comunicat cu clientul! Desigur, totul a fost plătit, dar am fost foarte dezamăgit și a fost o greșeală să vin aici. Nu m-am simțit în siguranță din cauza defecțiunilor, dar în principal frână de parcare, în altă parte aș putea închiria mai bine pentru mai puțini bani.

(Original)
Béreltem egy VW Polo-t amiben a kézifék egyáltalán nem fogott, motor problémát jelzett az autó, hátsó ablak törlô letörve, zajos légkondi, mocskosan kaptam ide az autót belül, nem is mondtam volna errôl semmit de ahogy a tulajdonos beszélt velem az autó vissza adásánál nagyon tiszteletlennek tartottam egy fizetô klienssel szemben. Véletlenül elvesztettem az egyik dísz tárcsát, egy kicsivel kevesebb benzint töltöttem vissza mivel nem tudtam pontosan, de persze egybôl felajánlottam hogy ezeket mind kifizetem, még az autó mosást is. Úgy döntött a tulaj, hogy másnap megbeszéljük. Másnap jött a hivás de pont nem voltam telefon közelben és foglalt voltam, 5-10 percre rá viszont vissza irtam egybôl ahogy tudtam. Ezt egy olyan sms követte ahol fiatalemberként szólitva a tulaj azzal gyanúsitott, hogy én kerülöm az ô hivását, és hogy azonnal hivjam vissza. Én nem tudom mit képzelt, de egy klienssel így nem lehet beszélni, és azt sem lehet elvárni valakitôl hogy a telefon minden másodpercben a közelében legyen. Én nem tudom a programom egy telefonhiváshoz kötni. Ha nem jelentkeztem volna egy fél napig akkor érthetô lenne a frusztráció, de még abban az esetben sem így kommunikálnám le a klienssel! Persze aztán minden ki lett fizetve de nagyot csalódtam és hiba volt ide jönnöm. Az autót nem éreztem biztonságosnak a hibák miatt de fôként a kézifék, máshol kevesebb pénzért jobbat tudtam bérelni.
Krisztian Varga
Krisztian Varga5 ani în urmă
(Tradus de Google) Am vorbit la telefon cu o zi înainte, liniștiți că există o mașină de închiriat așa cum ar trebui: o categorie de consum redus, ieftină. Sun la a doua zi dimineață, - "Da, durează doar 2-3 zile? Atunci, din păcate, nu există mașină, doar Ford Galaxy este mult mai scump"
Deci, există o închiriere mai bună și mai flexibilă în Miercurea Ciuc, nu recomand acest lucru.

(Original)
Előző nap telefonon beszéltünk, megnyugtatott hogy van olyan bérelhető autó amilyen kellene: kis fogyasztású, olcsó kategória. Másnap délelőtt becsöngetek, - "Ja, csak 2-3 napra kell? Akkor nincs sajnos autó, csak a Ford Galaxy jóval drágábban"
Szóval van jobb, rugalmasabb kölcsönző is Csíkszeredában, ezt nem ajánlom.
Fülöp Szilárd
Fülöp Szilárd5 ani în urmă
Sori Liza S
Sori Liza S2 ani în urmă
Deși am ajuns pe după amiază, am fost primiți cu zâmbetul pe buze. Am luat trenul pana la Miercurea Ciuc si fix langa gară am găsit locul de închiriat.
Ni s-a oferit o mașină curată, cu plinul făcut. Am reușit sa vizităm împrejurimile in siguranță!
Mulțumim!
אורי רדושקביץ
אורי רדושקביץ2 ani în urmă
Locații recomandate