/Harghita/Inchiriere de masini

Bliss Motors

Piaţa Libertății 12, Gheorgheni 535500, România

Bliss Motors
Inchiriere de masini
4
12 recenzii
11 comentarii
Indicații de orientare
PJC2+JJ Gheorgheni, România
+40 747 613 284
blissmotors.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marius1 an în urmă
Bună ziua
Vreau sa va spun ca am achiziționat un motor pentru Renault Master 3 an 2016 de la Bliss Motors și sunt foarte mulțumit. Atât de motor cât și de firma Bliss Motors.
M-am deplasat din Bulgaria aici locuind la Gheorgheni. Prețul a fost de departe mult mai bun la Bliss Motors. Nu vreau sa le fac reclamă dar vreau sa știe și ceilalți care vor sa lucreze cu aceasta firma la ce sa se aștepte . Am discutat telefonic în ce zi zi sa ma duc după motor cât și termenii legați de factura și garanție. Am început să călătoresc undeva la ora 22.00 către ei. Dimineața când mai aveam o ora sa ajung la Bliss Motors nu știu ce mi-a venit și am cautat recenzii despre BM. În urma unor 2-3 comentarii eram aproape sa renunț în a achiziționa un motor de la BM. Totusi am făcut asta. Am ajuns la ei am fost primit cu eleganță și am achiziționat motorul. Totul a fost ok și motorul funcționează ca unul nou din fabrica.
Veți fii surprinși de profesionalismul cu care lucrează Bliss Motors.
Mulțumesc Bliss Motors
Lauran Marian1 an în urmă
Haideți sa împărtășesc si cu voi experiența cu BLISS MOTORS,in septembrie am cumpărat un motor de la ei pentru un Opel Movano,mi l-au trimis in Baia Mare,am montat motorul in service autorizat,am respectat toate indicațiile lor,dupa montare motorul scotea gaze de carter si facea foarte mare presiune pe admisie,arunca ulei pe toate părțile, le-am comunicat si lor problema si m-au trimis in reprezentanta Opel,de la reprezentanță au constatat ca motorul nu are compresie pe 2 pistoane, le-am trimis constatarea celor de la BLISS MOTORS, m-au chemat cu mașina la un service colaborator de a lor la Odorheiu Secuiesc pentru a remedia problema,acolo au demontat motorul si l-au trimis la BLISS,ei l-au spălat, l-au aranjat si l-au trimis inapoi(asta dupa o luna)sa primesc raspuns ca problema este din accesorii,motorul avand aceleasi simptome ca prima data,de la service-ul din Odorheiu Secuiesc constatand ca nu e nici o problemă din accesorii si ca motorul este problemă,de comun acord am stabilit sa ia cei de la BLISS masina pentru a remedia problema,in sfârșit dupa o lunga așteptare mă cheamă sa ridic mașina de la ei doar ca exista o mica problemă:este defectă pompa servo,bun am zis ca nu e problemă ca o rezolv eu doar sa meargă motorul,am mers după mașina ca sa constat ca desi era defect motorul din start ma obliga sa plătesc factura catre service-ul din Odorheiu Secuiesc,suma fiind una considerabilă de 11.177,80 Lei😅😅😅, refuzând sa platesc o așa suma mi-au retinut documentele firmei care erau in mașină.
In concluzie nu recomand sa aveți o colaborare cu BLISS MOTORS!!!
Alexandru1 an în urmă
Cumpărat motor Ford Transit 2.0 2019 pentru care caută orice chichița pentru a nu despăgubi pe garanție. Motorul “recondiționat” are o mizerie de chiuloasa din care dacă mai luau puțin, ar fi ajuns la jumătatea șuruburilor de fixare. Crăpat după 8000km! Cea mai proasta experiența!!!
Marin Lucian
Marin Lucian2 ani în urmă
Recomand ! Foarte serioși.
Robert bartalis
Robert bartalis4 ani în urmă
Kis Istvan
Kis Istvan4 ani în urmă
Vasile-Simion Mihai
Vasile-Simion Mihai2 ani în urmă
Profesioniști adevarati
DAVID LACZKO
DAVID LACZKO2 ani în urmă
(Tradus de Google) Cafeaua este foarte delicioasă, puternică, bebelușii sunt drăguți, șefii sunt decenți !!! 👍😎

(Original)
Nagyon finom, erős a kávé, kedvesek a csajok, rendesek a főnökök!!! 👍😎
Andrei Arvente
Andrei Arvente2 ani în urmă
Ion vasile
Ion vasile2 ani în urmă
Gal Barna
Gal Barna2 ani în urmă
Locații recomandate