/Dolj/Inchiriere de masini

AutoKappa

Strada General Ștefan Ispas nr. 96A, Craiova 200454, România

AutoKappa
Inchiriere de masini
4.3
197 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8VC8+RX Craiova, România
+40 733 939 851
autokappa.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alina Hr
Alina Hr2 ani în urmă
Seriozitate, profesionalism ... cei mai buni !
Autoturisme fericite !!!!
Marius Bulai
Marius Bulai2 ani în urmă
Mașina in cauza un bmw740xd!
Zgomot in fata motorului la recomandare am schimbat kit accesorii cu mențiunea ca fulia este ok!
A2 a zi același zgomot!!! M am întors la ei și inginerul de acolo mi a spus clar “motorul este praf”,ulterior am fost la reprezentanta au demontat cureaua și a fost fulia de la motor!
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru2 ani în urmă
Am schimbat radiatorul de apa iar la 2 zile am ramas fara scut..
Mircea Petroianu
Mircea Petroianu2 ani în urmă
Seriosi si profesionisti
Iuliana Ghiță
Iuliana Ghiță2 ani în urmă
Recomand!!!! Foarte mulțumită de toate serviciile prestate la Autokappa de fiecare dată când am apelat: distribuție, revizie de filtre și ulei, electrica, verificări etc. Nu plec niciodată în vacanță fără să trec pentru evaluarea mașinii la ei. Foarte bună relația cu personalul din recepție!
Mihaela Diana Nicolaescu
Mihaela Diana Nicolaescu2 ani în urmă
Te duci la ei cu o problemă, pleci cu 2. Nici nu încearcă sa înțeleagă concret ce problema ai, pentru ca la recepție sunt persoane care nu se pricep, nu sunt competente ca cel care lucrează propriu zis in service, iar acesta din urmă trebuie sa lucreze bazat pe aberațiile scrise pe foaia de recepție de cei de la recepție. Daca cel de la recepție nu a înțeles exact problema ta si nici tu ca sofer nu poti explica bine, pentru ca nu esti profesionist, atunci nu va funcționa. Mi-au dat peste cap butonul de la oglinzile retrovizoare si dupa susțineau ca problema era dinainte. Foarte urat! Nu recomand!
Cecilia Marinela De Troy
Cecilia Marinela De Troy2 ani în urmă
Nemulțumită din m-ai multe puncte de vedere. Un exemplu când se schimb arcurile adică suspensiile mortizoare pe față, ale mașinii. Eu știu ca se schimb și flansele noi inpreuna cu amortizoarele. Ei bine la mine nu sa făcut și nici întrebat dacă se pun noi. Acum se aude un troncanit pe partea dreapta, nici constatare nu mi-au făcut și am cerut. La servisuriile pe unde am fost am fost întrebata și mi-sa explicat. Prima vizita și ultima la acest service. Trebuie sa caut alt service. Poate ca nu am mașina scumpa de mii de euro și am o rabla din 2004.
G ElenaKint
G ElenaKint2 ani în urmă
Mecanicii de la Autokappa Service sunt foarte pricepuți! Service de nota zece! Recomand pentru orice problema tehnică, au soluții pentru tot. Recomand!
Locații recomandate