/Dolj/Inchiriere de masini

Aeroportul Internațional Craiova

Calea București 325, Craiova 200621, România

Aeroportul Internațional Craiova
Inchiriere de masini
3.8
639 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8V7H+4C Craiova, România
+40 754 022 508
aeroportcraiova.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Mioara Vaduva
Mioara Vaduva2 ani în urmă
A decurs totul ok. Nu s-a stat mult la control. Au avut personal cu experiență care au fost foarte bine pregătiți, făcând șederea cât mai mică la rând.
Bianca Biz
Bianca Biz2 ani în urmă
Cel mai jalnic aeroport.. personal slab, fara experienta! Este normal ca au singurele zboruri cu wizz air ..compania evaluata ca fiind cea mai slaba..
Teodor Teleagă
Teodor Teleagă2 ani în urmă
Aeroport mic, se sta cam mult la coada, însă totul e curat si oamenii sunt politicoși. Din păcate stația de autobuz arată a glumă si programul trebuie intrebat la paznic. De asemenea trebuie avut grijă să oprești autobuzul, acesta nu oprește automat. Am ajuns seara si Duty-Free-ul nu mai era deschis la acea oră. WC-ul este cam îngust de asemenea.
Daniel Ivan
Daniel Ivan2 ani în urmă
Nu există schimb valutar și nu poți cumpăra nimic cu euro

Deci aveți grijă să aveți bani pe telefon altfel sunteți pierduți
Mulțumesc Domnului care mia dat telefonul lui să sun
Altfel eram pierdut în spatiu
Constantin Sichitiu
Constantin Sichitiu2 ani în urmă
Cea mai proasta organizare a DSP Posibil...sa stai 40 pe aeroport,vaccinați și cu cod QR...sa nu fie valabil ca nu este în UE...nimeni nu da nici o explicație
Rotea Alexandra
Rotea Alexandra2 ani în urmă
Doamne iarta-ma ca stam de 30 de minute la verificarea buletinelor la intrarea in tara si la cati oameni sunt in fata noastra pare ca vom mai sta inca pe atat. Sa nu mai zic ca “renoveaza” aeroportul si arata ca dupa bombardament + la departure am dat peste un angajat al aeroportului foarte nesimtit, care credea ca nu vorbesc romana si a dat o replica super mistocara.

Later edit: Domnul de la pasapoarte urla la noi. Am aterizat acum aproape o ora si tot mai e un sfert de avion in fata noastra la verificat buletine.
Bogdan Tudorascu
Bogdan Tudorascu2 ani în urmă
Incompetenta maxima. Asteptatul de bagaje e inainte de securitate. Iti pierzi orice prioritate ca in final sa ajungi la masina si sa ti ia 1h sa iesi din parcare. 🤡
Gabriel glodeanu
Gabriel glodeanu2 ani în urmă
Că în România, zbori 3 ore cu avionul in Anglia in Craiova, și stai o oră și zece minute sa verifice DSP -ul daca ești vaccinat!
Locații recomandate