/Dolj/Inchiriere de masini

McDonald's

Intersecția Calea București-- B-dul, Strada Alexandru Ioan Cuza, Craiova 200580, România

McDonald's
Inchiriere de masini
4.1
6 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8R96+42 Craiova, România
+40 251 406 408
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Sabina Colareza
Sabina Colareza2 ani în urmă
Angajati de angajati, am intrebat la primirea comenzii, doamna a.ti pus sigur tot?, daa e tot acolo. Desigur ca nu era , e deja a 3a oara cand uita 3 burgeri si 3 portii de cartofi... de jucarie nu mai vb. Au gresit de fiecare data. La toalete este jale , nu miroase, pute rau .... asta avem in romania ... dam vina pe aglomerat si ca st angajati noi.... dar in interior erau 3 persoane si toti mancau ... bravo tot asa!!! A apropo. Verificat bine plasa ca va pun calde sus si la baza baga burgerii reci...
#viațaprinparbriz By FastAutoGlass
#viațaprinparbriz By FastAutoGlass2 ani în urmă
Aglomerat. Mâncarea nu este punctul forte al locației… dar nici nu poți sa ai pretenții! Personalul in schimb este instruit și politicos! Trebuie ținut cont de aglomerația mare din interior! Asta dacă totuși vrei sa rămâi acolo!
Maria Condoiu
Maria Condoiu2 ani în urmă
Am facut o cananda inline prin Glovo, azi 16.01.2022 si am primi chifla goala…adica nici vorba de meniul Mk puisor. Daca vrei sa suni la ei….nu are cine sa easpunda
Gabriela Ioana
Gabriela Ioana2 ani în urmă
Imi place foarte mult mai ales ca la fiecare comanda primesti puncte cu care poti revendica alte oferte de pe aplicatia Mc'Donalds :))
Adela Stancu
Adela Stancu2 ani în urmă
Neseriozitate !!!! Daca nu verifici ce este in punga, acasa vei constata ca nu este intreaga comanda platita. Intrebi la ghiseu daca este tot, te asigura ca este in regula. Mergi pe încredere considerand ca suntem toti corecti. Aceasta situatie nu este singulara la McDrive. Este a patra oarac când mi se intampla.
Mihaela Stanescu
Mihaela Stanescu2 ani în urmă
Comandam oarecum periodic și de fiecare data lipsea câte ceva.
Ultima comanda a fost slaba, foarte slaba calitativ, in salata am găsit 2 buc de șervețele din hârtie sau ambalaje din hârtie ale unor ingrediente.
Pentru un Fast food atât de îndrăgit, așteptările sunt mari, iar rezultatele uneori dezamăgitoare.
Păcat.
Florin Mainescu
Florin Mainescu2 ani în urmă
Nesimțiți, am fost furat pe fata. Am luat punga de la Mc kktdrive fara sa verific. McChicken lipsa . Bf0507 z1267. Casier Id 052#032. ....
Georgiana Dicu
Georgiana Dicu2 ani în urmă
Mergi la mc drive și ai câteva chestii comandate și uitați sa puneți tot? Chiar asa lipsa de respect ? Sa va fie rusine !!!
Locații recomandate