/Dolj/Inchiriere de masini

Taxi Barby

Strada Împăratul Traian 202, Craiova, România

Taxi Barby
Inchiriere de masini
4
300 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8R5F+HH Craiova, România
+40 251 542 727
taxi-barby.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Oana Valentina Popescu
Oana Valentina Popescu2 ani în urmă
Șoferul de pe indicativul 324 are grave probleme de comportament, omul are probleme în dragoste și a decis că este ok să își verse frustrările pe mama mea.
Tot el a recunoscut că a mai fost suspendat o dată de la firmă.
Taxi Barby poate ar fi bine să nu mai primiți înapoi astfel de indivizi, căci vă fac de rușine firma.
Raluca Daladimos
Raluca Daladimos2 ani în urmă
Servicii de calitate, soferi cu bun simt, care nu trancane vrute si nevrute sau sa se la nseze in injuraturi ca multi altii
Nicolae mihai
Nicolae mihai2 ani în urmă
Indicativ 570, comanda de pe aplicatie de pe strada primaverii nr 1 (zona metro). Ajuns la destinatie in craiovita ceasul arata 29 iar dansul imi cere 33 cu pretextul ca a iesit din Craiova cand a venit sa ma ia (lucru neadevarat). Nu am stat sa ma tocmesc pentru 4 lei. Nu recomand :)
Isabela Kim
Isabela Kim2 ani în urmă
Băieți de nota 10! Am colindat tot orașul şi nici banii nu mi-a luat! Sunt profesori universitari în domeniu, nu-i face nimeni în Craiova, 100 de ani de acum înainte!
Laurentiu laurentiu
Laurentiu laurentiu2 ani în urmă
Pentru toata populatia care lucreaza la dispecerat barby conform administratiei locale strada Tudor Arghezi este in ORASUL CRAIOVA.Daca unii soferi si mai ales dispecera din data de 11.02.2022 ora 15.15 nu cunosc strazile si locatiile inseamna ca voi aveti o problema si nu clientii.Va sfatuiesc sa renuntati la soferii care iau curse doar unde le convin si eu zic sa-i puneti si cu burta pe carte.Pe strada Tudor Arghezi se ajunge prin 2 locuri.1.Dupa pasarela de la Consul se face dreapta pe Aleea Simnic nr.1 si apoi Tudor Arghezi si 2.Pasarela de la consul giratoriu centura,dreapta si la Steaua Nordului se intra pe Tudor Arghezi.Imi pare rau ca nu am retinut indicativul lui nenea care habar nu are ca str.Tudor Arghezi este in orasul Craiova si o tot tinea langa ca este in exterior.Sa va fie rusine mai ales dispecerei care ar trebui sa fie mai bine pusa la punct decit soferii.Celelalte firme vin fara probleme.Voi vreti numai curse pe Unirii.Sa va fie rusine!
Casandra Nicoleta
Casandra Nicoleta2 ani în urmă
Cea mai serioasa firma de taxi din oraș. Răspuns prompt. Personal bine instruit, amabil,oameni corecți, cinstiți.
Brovo lor!
Marius M
Marius M2 ani în urmă
Servicii bune ,dar cu tot efortul depus ,nu au putut elimina cu totul partea mai proasta a taximetriei.
Tina A
Tina A2 ani în urmă
Buna seara,
De fiecare data cand fac comanda pentru un taxi, apelez fara sa ezit la aceasta firma si intamplarea a facut sa merg zilele acestea cu taxiul cu indicativul 217.si nu este prima data. Pot sa spun ca a fost ca si in datile trecute, un om educat, punctual, masina a fost curata si mi-a facut placere conversatia avuta cu dansul.
Pastrati-va profesionalismul cu care ne-ati obisnuit si pe viitor si ma voi numara in continuare printre multii clienti multumiti
Locații recomandate