/Constanta/Inchiriere de masini

Sameday 24 Courier

Unnamed Road, Constanța 900178, România

Sameday 24 Courier
Inchiriere de masini
1.9
74 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5J43+G7 Constanța, România
+40 744 632 003
sameday.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Soare Motovirus
Soare Motovirus4 ani în urmă
"SAMEDAY" - Vi se potrivește "NextWeek"- o companie de livrari, care nu stiu cum supraviețuiește...Serviciile de proastă calitate, curierii au atitudine de șefi.

Am primit SMS că vor livra pachetul pe data de 16.10.2019. Totul bine si frumos, astept, trece de ora 18:00 și nu a venit. Azi, primesc iar SMS că vor livra coletul, luandu-mi țeapă ieri, il sun pe curier, iar el zice că după ora 15 va ajunge în localitate. Trece ora 15 și nimic.

Pe la 16:57 am primit mesaj că am avut 2 apeluri nepreluate. Sun imediat pe curier(trecuse ~5 minute) și îmi spune că el a fost in localitate, dar dacă nu am raspuns, a ajuns la 20km distanță de localitatea mea și asta in 5 minute. Stau si mă gandesc oare ce masini au cei de la curier de zboră?

Să nu mai zic de anul trecut de BF, când am primit pachetul după 3 zile și la ora 23...

Deci, SAMEDAY, care defapt e SAMEWEEK... Mai bine desființați firma și gata...
KML Camil
KML Camil4 ani în urmă
O mizerie de firma ! Am comandat cu livrare la easybox si cand m an dus sa o ridic nu functiona sistemul. Dupa mai multe reclamatii si reveniri la easybox nici o echipa tehnica nu s a deranjat sa remedieze problema desi coletul a sosit oricum tarziu. Ulterior am plecat in concediu in afara tarii si am fost somat prin sms uri ca se va returna coletul in cazul in care nu l ridic. CUM ??? CUM SA IL RIDIC ???
Stefan Drb
Stefan Drb4 ani în urmă
Curierii vorbesc la per'tu . Nu stiu sa isi respecte clienții de nici o culoare . Vorbesc doar in sictir . Am sunat azi pe un numar primit in mesaj, era cu totul alt curier care face alta zona. Intr-un sfârșit
imi da curierul care era pe zona mea. Il intreb la ce ora ajunge ca idee sa stiu deoarece nu este nimeni acasa. Raspunsul lui a fost( Te sun eu, si poc telefonul inchis in nas). Ma suna peste 2 ore si ceva si imi spune ca in 2 minute ajunge la mine. Ii spun ok dar eu nu sunt acasa sunt la școala...
El foarte sictirit : -Ce ma intereseaza pe mine?

In fine... sunt dezgustat de această firma🤦‍♂️
Curierul face zona Nuntasi-Cogealac...
Ionut Maciuca
Ionut Maciuca4 ani în urmă
Din pacate, nu exista optiunea fata a bifa nici o stea, dar serviciile sunt zero. Am efectuat o comanda pe emag cu livrare easybox. Merg sa ridic comanda, achit c/val si surpriza, cutia nu se deschide. Din informatiile celor de la magazinul emag, unde este pozitionat easybox-ul, se pare ca nu eram singura persoana cu aceeasi problema pe ziua respectiva. 4 zile sunt plimbat la diferite departamente, persoane, etc care stiu problema si imi promit ca in ziua urmatoare curierul imi va livra coletul acasa. Binenteles, ca nu s-a intamplat, fiind nevoit a-mi ridica coletul de la depozitul lor.
Prin urmare, recomand din tot sufletul, evitati livrari easybox.
Stefan Dragan
Stefan Dragan4 ani în urmă
Curierul nu merita nici o stea. Stau in Constanta, zona far. Am sunat la nr de telefon din mesaj si imi raspunde un tip ce nu mai lucreaza de aproape 3 luni la ei, iar telefonul de la firma nu functioneaza! Ia-i de unde nu sunt! Oare Emag si altii care folosesc acest curier nu vad rewiew-urile. Domnilor chiar aveti incredere in ei???
Iulian-Gabriel Barbulescu
Iulian-Gabriel Barbulescu4 ani în urmă
Am un colet in depozitul din Constanta de sambata. Un alt colet care a venit de la Cluj a ajuns luni (ambele comenzi au fost date in aceeasi zi la aceeasi ora). Am sunat si ieri si azi la ei si au spus ca vor urgenta comanda, dar inca niciun raspuns. Sper sa nu mai continue mult colaborarea dintre ei si eMag.
Ovidiu Munteanu
Ovidiu Munteanu2 ani în urmă
Spirit romanesc! Cand e cineva nemultumit repede stie sa scrie un review negativ, cand este multumit nu mai are motiv/timp sa scrie si ceva pozitiv.

Ca si idee in agentia Constanta intra zilnic 5000-7000 piese(colete) si din cate vad cate un review negativ pe luna inseamna ca e accectabil nu?

Pentru cei nemultumiti din anumite motive, curierii nu sunt sclavii nimanui! Nu pot fi in 3 locuri in acelasi timp, nu pot ajunge mereu la client exact atunci cand vrea clientul nu se pot intalni oriunde si oricand cu cineva pe traseu, nu isi pot da traseul peste cap doar pentru ca un client nu intelege treaba asta.Ca in orice job exiata reguli si indatoriri la fel cum deasemenea exista si greseli.

P.s. pentru reviewul legat de easybox: lockerul easybox este un echipament cu componente mecanice si electronice care se mai pot defecta ca orice alt echipament.Nu este vina firmei de curierat.
Cristina Belceanu
Cristina Belceanu2 ani în urmă
Personal, nu am avut niciodata probleme si primesc des colete cu Sameday, mai ales in Easybox. Mereu rapizi, totul ok. :)
Locații recomandate