/Constanta/Inchiriere de masini

La Mer

Strada Curcubeului 10, Eforie Nord 905350, România

La Mer
Inchiriere de masini
4.2
269 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3JGH+FP Eforie Nord, România
+40 726 504 050
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Adrian Gavrila
Adrian Gavrila2 ani în urmă
Exceptional. Curățenie, servire ireproșabilă, amabilitate. Felicitări domnișoarei Ioana care se străduiește sa fie totul la superlativ. Vom mai reveni.
Mihaela dobre
Mihaela dobre2 ani în urmă
Personal amabil (atunci când îl vedem), se respecta intimitatea, curățenia de nota 10, mediu ambiant plăcut. Cu alte cuvinte o sa revenim.
Georgiana Nuțoaia
Georgiana Nuțoaia2 ani în urmă
Totul a fost minunat. Camerele sunt foarte curate, personalul este amabil si intelegator. Vom reveni cu drag!
Antonela Stefan
Antonela Stefan2 ani în urmă
O pensiune draguta pe afară dar cu multe lipsuri pt prețul mare al camerelor . Camere drăguțe dar paturile nu sunt prea confortabile, pernele sunt o bucată tare de burete , iar lenjeria zici că e neterminată. Nu are nimic pe care poți întinde prosoape de plajă, la baie cabina se cam clatină, suportul de prosoape e rupt, nu poți pune nimic pe el că îți cade. Perdele și draperiii vechi și pătate, doar un scaun pe balcon în cameră dublă. Distanța față de plajă este de tot râsul, 1, 4 km , 30 de minute pe jos. Situată lângă un drum f circulat de camioane și tiruri care fac mult zgomot. Parcare nepazita lângă acest drum. Mai multe minusuri decât plusuri.
Gigi shaoru
Gigi shaoru2 ani în urmă
Am facut rezervare prin Booking la această locatie si cand am ajuns acolo, cei de la recepție mi-au spus ca nu au camerele rezervate si astfel cu tot cu confirmarea comenzii si cu cazarea achitata cu cardul online mi-am luat copiii de mana si mi-am căutat cazare din poartă in poartă, asta dupa ce am solicitat celor de la Booking sa imi returneze suma achitata in avans, raspunzandu-mi ca imi vor returna banii in 12 zile.
De vis...
Carmen Mihaela
Carmen Mihaela2 ani în urmă
A fost super,ne am simtit excelent la dvs...camerele curate frumos aranjate,curățenie zilnic,personalul foarte amabil ...intr un cuvânt ne a plăcut foarte mult !cu siguranta o sa mai revenim 🤗🤗
Victoria ghilas
Victoria ghilas2 ani în urmă
Curat, personal amabil și receptiv, zona liniștită (departe de aglomeratie), ac , wifi , camera spațioasă, balcon, si ce mi-a plăcut foarte mult: apa are presiune mare, deci faci dus în toată puterea cuvântului!
Alina Nutu
Alina Nutu2 ani în urmă
Mie mi-a placut. Este curat. Au si o curte unde poti sa mai stai seara la o poveste.
Estei aproape de Golful Pescarilor daca vrei o seara mai romantica 😏
Locații recomandate