/Constanta/Inchiriere de masini

Alezzi Beach Resort

Strada D13, Mamaia-Sat 900700, România

Alezzi Beach Resort
Inchiriere de masini
4.5
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8J2G+HF Mamaia-Sat, România
+40 756 601 601
alezzi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Daniela Pavel
Daniela Pavel2 ani în urmă
Nu am stat acolo, am vizitat niște prieteni. Stăteau într-un apartament la etajul 2. Apartamentul avea frigider, plită electrică și alte aparate necesare să poți fac ceva de mâncare. Jos, exitau restaurante, 2 piscine pentru adulți, o farmacie un loc de joacăpentru copii. Prețurile pentru cazare erau de lux, dar era vârful de sezon. Mâncarea la un restaurant cu nume grecesc era foarte bună și variată. Cam atât. Zona este frumos aranjată. Astăzi, este închis nemaifiind sezon. Cu stimă.
Comanescu Adrian
Comanescu Adrian2 ani în urmă
Per total ok, pacat ca se putea si mai mult in Romania.

Pozitive:
- locatie buna langa plaja, sezlonguri dar si zona libera intre ele. Multe magazine si restaurante in zona;
- apartamente spatioase (am stat 2 familii fara probleme). Desi am fost la ultimul etaj nu a fost foarte cald, AC ul cate 1h/zi la 24C era suficient;
- 2 lifturi;

Negative:
- facilitatile oferite (psicina, piscina copii, spa, etc) sunt o gluma, puse doar sa fie si sa atraga clienti. Piscina pentru copii si adulti este in umbra cladirilor si apa este extrem de rece (nu are cum sa se incalzeasca de la soare). Cel putin cea pentru copii era normal sa fie incalzita. Cea de adulti este destul de mica (pentru cele 1000 de apartamente sau mai multe cate or fi) dar oricum nu intra nimeni in apa fiind foarte rece si in plus are cam 1.60m peste tot. Piscina interioara la fel, foarte mic si foarte foarte rece... nu am vazut niciodata mai mult de 10 persoane acolo (probabil venite prima oara, fara sa mai revina. La fel.. tot asa, foarte adanca... deci pentru copii in caz ca ploua inutila. Jacuzzi pus la fel la misto (este pentru 4 persoane... la 1000 de apartamente)... a mers doar 2 zile din 6, apa murdara. Sauna la fel... 8 locuri ... pentru 1000 de apartamente.
Practic toate facilitatile sunt puse sa apara la cautari, filtre etc... dar sunt facute efectiv in bataie de joc, fara gand sa fie si utile doar sa fie...
- curatentie cam rar ... in doar 2 zile din 6. Camera cam murdara la venire.
- parcarea supraaglomerata... a trebuit sa parcam pe un camp in spate in praf.
Liviu Mares
Liviu Mares2 ani în urmă
Frumos, cu bun gust și bine organizat! , Curat și îngrijit , toate apartamentele au o minimă vedere către mare, și bine înțeles sunt și apartamente cu full view la mare. Condițiile difere de la apartament la apartament însă în ultimi 3 ani nu am avut nici un motiv de reproș ! Totul a fost super in regula!, Locuri de parcare sunt suficiente chiar daca nu închiriezi un apartament cu loc de parcare in complex, sunt 2 piscine exterioare și una interioara plus o piscină pentru copii cu tot felul de locuri de joaca in apa, plus 2 locuri de joaca pentru cei mici, toate cele necesare de la restaurante la farmacie sunt in zona Complexului ! pe scurt voi reveni cu drag!
Emma Kovacs
Emma Kovacs2 ani în urmă
Apartamentul a fost complet utilat. Totul este gandit pana la cel mai mic detaliu incat sa nu iti lipseasca absolut nimic (ai inclusiv acces gratuit la Netflix si HBO GO).
Locatia este excelenta comparativ cu ceea ce se gaseste in Mamaia (plajele sunt mult mai mari si mai putin aglomerate, se respecta distantarea sociala).
Pe parcursul sejurului am beneficiat gratuit atat de piscina interioara cat si de cea exterioara, sauna, sala de fitness.
Recomand aceasta locatie cu drag, proprietarii fiind niste oameni extraordinari.
Mircea The Rock
Mircea The Rock2 ani în urmă
Un studio de 5 stele situat in complexul Alezzi, unde am beneficiat de acces gratuit la piscine exterioare, pisnina de copii cubtopogane, piscina interioara cu 2 tiputi de sauna si sala de fitness.
Gasiti o multitudine de resyaurante cu diferite specificuri, italian, grecesc, turcesc etc...magazine.
Locatia este la 100 m de plaja, se ajunge foarte repede.
De pe balcon se poate admira marea, seara este foarte frumos si luminat.
Recomand pentru xei care vor sa petreaca clipe de neuitat intr-un studio elegant si cu bun gust.
Georgiana Gruescu
Georgiana Gruescu2 ani în urmă
De atâția ani mă întorc la tine iar și iar mare albastră!🌊 Un sejur minunat din care nu aș mai pleca, niște oameni extraordinari și un loc frumos și curat. Recomand cu tot dragul!🤗
Costin Trascu
Costin Trascu2 ani în urmă
Arată bine la exterior. Nu găsești locuri de parcare pe timp de vară. Plătești parcare zilnic la primărie (dacă nu parchezi în incintă)
Ionut Cosac
Ionut Cosac2 ani în urmă
Interesanta locatie, zona faina, inca in dezvoltare, multe apartamente de inchiriat in regim hotelier intr-o zona ce pare sa devina noul pol in Mamaia Nord.
Locații recomandate