/Constanta/Inchiriere de masini

Hotel Nevada

Bulevardul Aurel Vlaicu nr. 311, Constanța 900498, România

Hotel Nevada
Inchiriere de masini
4.2
450 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6J69+HV Constanța, România
+40 241 485 855
hotel-nevada.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Fabiola Rolea
Fabiola Rolea2 ani în urmă
Cazarea fff buna, dar serviciile de nota 0. Suntem cazati de trei zile si nu a intrat nimeni pana acum sa schimbe prosoape sau sa puna hartie igienica.
Puiu Gica
Puiu Gica2 ani în urmă
Ne mint cu nerusinare ca e hotel de 4 stele si el nu are nici macar televizor smart(sunt smart doar cu numele) nici telecomanda n au
Si angajați ciufuti si supti de viață care te primesc ca la penitenciar
Cazare de noate 3 si servicii de 1
Viorel Ichim
Viorel Ichim2 ani în urmă
Condiții de cazare foarte bune, personal amabil, calificat !
Vom reveni cu plăcere !
Cornelia Odagiu
Cornelia Odagiu2 ani în urmă
Camere spațioase și curate, personal amabil, la restaurant meniurile delicioase iar micul dejun, tip bufet a fost super. De două ori am ales cazare la această locație și nu avem nimic de reproșat.
Ovidiu damian
Ovidiu damian2 ani în urmă
As da 5 stele pentru curățenie și salteaua care este dementiala! Problema este izolarea fonica! Iar când e vineri seara și hotelul e plin de cantareti( afoni) este cam dificil sa adormi!
Codruta Lorena Vizu
Codruta Lorena Vizu2 ani în urmă
Pentru un hotel de 4 stele, calitatea serviciilor si a personalului lasa de dorit.
Mancarea extrem de proasta, personalul deloc pregatit, am asteptat mai mult de 30 de minute sa ne aduca meniurile la masa,chiar daca ospatarul se plimba printre mese. Am primit mancarea arsa, salata cu rosii stricate…
Micul dejun dezamagitor, mancarea uscata, legumele pălite, sortimente extrem de putine si de o calitate indoielnica. Am rugat sa ni se aduca cateva felii de paine prajita, s-a venit cu ele dupa ce am terminat masa, iar ospatarul era tare amuzat de acest lucru.

Curatenia in camera lasa de dorit, cabina de dus fisurata, a curs apa in toata baia de la cabina de dus.
O experienta de pensiune, dar preturi de hotel de 4 stele.

Nu recomand!
Florentina Tanse
Florentina Tanse2 ani în urmă
Am fost cazati 5 nopti in august iar hotelul a fost super ok . Camerele sunt frumoase si spatioase. Noi am stat in camera 103 care are nuante de crem, bej, auriu, maro si arata foarte bine. Peretii sunt zugraviti recent cu o tencuiala decorativa in tendinte ,pe jos este o mocheta foarte frumoasa care este super utila daca aveti copii.
Camera a fost foarte curata , baia stralucea efectiv .camera 103 are cabina de dus wc si lavoar .Ar putea fi mai generosi cu gelul de dus.... noi am avut un gel de dus cu noi dar nu imi place ideea de a folosi pliculet in caz ca uit gelul de dus ;sapunelul e foarte bun; prosoapele sunt mari si curate , au si prosop de picioare si ne au adus in plus un set cand au vazug ca avem copilas.
Am fost foarte surprinsa de functionalitatea sistemului de scurgere care e foarte bun comparativ cu alt hote le 4* de pe plaja din Mamaia unde nu se scurea apa si era foarte neplacut .
Patul este mare si spatios , pernele au fost si ele foarte bune , am rugat sa ni se mai dea nu cearsaf plic si imedit l au adus . Spatiu de depozitare in dulap e foarte generos , au prosoape papuci halate de baie. In camera exista si o masa cu 2 scaune foarte utila si aer conditionat care e foarte bine amplasat astfel incat sa nu bata aerul rece si sa te deranjeze cand te relaxezi.
Angajatii sunt foarte amabili te ajuta cu tot ce ai nevoi ( fir de incarcat telefonul , iar pentru copil am avut nevoie de aspirator sa il folosesc cu batista bebelusului ).
Micul dejun foarte ok si voi da cateva exemple : cascaval , branza , vreo 5 feluri de mezeluri , rosii , castraveti , icre , peste , zacusca , salata de vinete , omleta , carnaciori prajiti , oua ochiuri , lapte , cereale 2 tipuri , expreso cu lapte , chec , foetaj cu caise , foetaj cu visine , napolitane ,fursecuri 3 tipuri si croasant.
Ce nu mi s-a parut ok e pe partea de restaurant. Meniuri putine si scumpe. Ei numesc meniu un singur fel de mancare cu garnitura si chifla . Eu ma asteptam sa fie o supa/ciorba plus felul doi un meniu ....
Se poate achitata atat camera si masa cu cardul de vacanta sodexo.
Per total a fost o experienta buna si vom reveni la acest hotel.
Sorin Cotan
Sorin Cotan2 ani în urmă
Un pic mai departe de mare, pe "centura" Aurel Vlaicu cu zgomotul aferent, fără plase țânțari, parcare la limita, mic dejun la fel (!) și meniul zilei rezonabil.
Personalul pentru mine a fost cât se poate de OK.
Și încă un plus: în grila TV au inclus HBO 1, 2 și 3, Cinemax 1 și 2, etc (nu prea am mai întâlnit asta prin tara...).
Locații recomandate