/Cluj/Inchiriere de masini

Auto Office

Strada Fagului 76, Cluj-Napoca 400483, România

Auto Office
Inchiriere de masini
4.8
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJ25+JM Cluj-Napoca, România
+40 783 901 250
auto-office.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Popescu ioana
Popescu ioana2 ani în urmă
FOARTE MULTUMITA DE COLABORARE .SUNT DIN BUCURESTI SI AM ACHIZITIONAT UN AUTOTURISM MERCEDES DE LA ACEASTA FIRMA. AM ACHITAT MASINA FARA SA O VAD IN REALITATE SI MI-AU LIVRAT-O LA BUCURESTI GRATUIT. A FOST MULT PESTE ASTEPTARILE MELE , ERA INTR-O STARE ESTETICA SI TEHNICA PERFECTA. RECOMAND CU INCREDERE ACEASTA FIRMA ,SUNT CU ADEVARAT PROFESIONISTI. MULTUMESC !!!!!!!
Hanuschi Dan
Hanuschi Dan2 ani în urmă
Per ansamblu multumit. Masini verificate cu istoricul la zi.
Sa aveti grija doar la cursul valutar aferent tranzactiei...nu este deloc cursul BNR. As zice chiar mai mare decat cursurile valutare ale bancilor.
Unguranu cornel
Unguranu cornel2 ani în urmă
O FIRMA FOARTE SERIOASA , SUNT FOARTE MULTUMIT DE AUTOTURISMUL CUMPARAT DE LA EI. CU ADEVARAT PROFESIONISTI.MI-AU LIVRAT GRATUIT AUTOTURISMUL LA BUCURESTI . VA RECOMAND CU INCREDERE LA TOTI PRIETENII MEI !!!!!!!!!
Andrea nistor
Andrea nistor2 ani în urmă
Am ramas cu un gust placut dupa colaborarea cu aceasta societate , ma bucur ca mai gasesti oameni seriosi si de calitate.Respect !!!
Bodea Denis
Bodea Denis3 ani în urmă
Sunt foarte multumit de colaborarea si serviciile oferite de ei. Au fost de incredere si responsabili pe tot parcursul timpului in care am avut contact cu ei. Recomand cu incredere oricui! Felicitari Auto Office Cluj!
Alex m.
Alex m.3 ani în urmă
Foarte încântat de colaborarea cu aceasta firma , am cumpărat o mașina super la un preț foarte bun . Au foarte multe mașini și prețurile lor sunt cele mai bune. Recomand !!!
Pop Darius
Pop Darius3 ani în urmă
Foarte multumit de serviciile oferite, foarte amabili si ofera transparenta. Exista o gama larga de masini pentru toate gusturile si buzunarele! Recomand cu incredere 💯
Emil Daniel
Emil Daniel4 ani în urmă
Recomand . Gamă variată de modele VW, Audi, Toyota, BMW , Mercedes, Dacia , Fiat, Ford , Peugeot, Renault, Nissan, Suzuki, cu istoric de mentenanța la reprezentanța auto specifică fiecărui model .Oferta acestui dealer conține și o varietate de modele hibrid . Autoturismele sunt înmatriculate in România și au in singur proprietar . Recomand tuturor celor care doresc o masina de calitate cu o vechime de la 1 la 5 ani, care a fost in service doar la reprezentantă și care are istoricul de mentenanță complet.
Locații recomandate