/Cluj/Inchiriere de masini

Compexit Rent A Car

Calea Turzii 223, Cluj-Napoca 400491, România

Compexit Rent A Car
Inchiriere de masini
4.8
234 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PHWV+JC Cluj-Napoca, România
+40 724 399 299
compexitrentacar.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ardelean Malina
Ardelean Malina2 ani în urmă
Servicii super! Am inchiriat un Seat Ibiza pe weekend si la primire era in stare perfecta, curat, alimentat. Procesul de inchiriere n-a durat mult, mi-au explicat dotarile masinii si conditiile de predare. Cei de la Rent sunt chiar deschisi si am avut o comunicare super buna cu ei. Am apreciat corectitudinea si transparenta. Nota 10!
Mihai Oltean
Mihai Oltean2 ani în urmă
Am inchiriat de câteva ori si de fiecare dată am fost FOARTE mulțumit desi am avut "cerințe" mai speciale (cutie automată, portbagaj mare, preluare sau predare în weekend, rezervare cu doar câteva zile înainte, etc). Maşini noi/bune şi curate, flexibilitate maximă şi prețuri imbatabile.
Cristian Bokor
Cristian Bokor2 ani în urmă
Am inchiriat pe o perioada de 2 zile un Cupra Formentor. Procesul de inchiriere a fost foarte rapid si usor, precum si comunicarea cu cei de la Compexit Rent a Car. Preluarea masinii si contractul au durat mai putin de 5 minute iar preadare la fel de necomplicata (cei care inchirieaza de la Avis, Hertz s.a.m.d stiu la ce ma refer).Preturile sunt foarte bune si le recomand tuturor sa incheie si asigurarea optionala, care ii scuteste de 600 Euro in plus ca si garantie pana la predare. As apela oricand cu incredere la cei de la Compexit la urmatoarea vizita in tara.
Alexandru Sebastian
Alexandru Sebastian2 ani în urmă
Prima data cand folosesc serviciul de rent a car de la Compexit si pot sa spun ca sunt foarte multumit. Mi-au gasit rapid o masina disponibila si staff-ul a fost super amabil. Pretul accesibil.
Adrian Tiu
Adrian Tiu2 ani în urmă
Dat fiind faptul că mașina noastră era în service, am început căutarea unei mașini pentru un drum spre Timișoara. Am început să caut mai multe agenții. Primii au încercat să îmi ceară limită de 200 km/zi, ceilalți o asigurare prea mare. În cele din urmă am găsit site-ul celor de la Complexit Rent A Car. Am intrat pe site și am observat că dispun de o gamă largă de autoturisme. Am ales un Seat Ateca și am fost foarte mulțumiți de mașină. Cu siguranță vom mai colabora pe viitor.
Tiberius Dicu
Tiberius Dicu2 ani în urmă
Personalul foarte amabil şi înţelegător. Au oferit o variantă mult mai bună celei solicitate, iar autoturismul a reprezentat o experienţă pe măsura vacanţei petrecute în iarna de poveste din Maramureş.
Andrei Ionut Stoica
Andrei Ionut Stoica2 ani în urmă
Masini noi si servicii de top. Totul a decurs foarte rapid, fara garantie, fara limita de km si alte 'cerinte' intalnite la firmele de profil. Masina inchiriata - Seat Arona, an 2021, 11000 km. Recomand!
George Pop
George Pop2 ani în urmă
Servicii impecabile. Vlad a fost super cool, punctual si professional. Am inchiriat o Skoda Kodiak care a functionat perfect si a fost extrem de curata. Cu siguranta o sa mai apelez la serviciie Compexit cand o revin in Romania. Recomand 100%.
Locații recomandate