/Cluj/Inchiriere de masini

Thrifty

Strada Traian Vuia 149, Cluj-Napoca 400397, România

Thrifty
Inchiriere de masini
4
2 recenzii
2 comentarii
Indicații de orientare
QMJQ+V6 Cluj-Napoca, România
+40 264 274 029
thrifty.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Liz Featherstone
Liz Featherstone4 ani în urmă
(Tradus de Google) A fost o experiență foarte bună. Omul care a ocupat funcția de la Cluj a fost excelent. El a fost nepoliticos, rapid, politicos, a vorbit bine engleza și ne-a purtat cu amabilitate la ridicare și scăpare.
Masina a fost de asemenea bună. Thrifty și Hertz același lucru doar mai ieftin, astfel încât să le rezervați cu ei sau Firefly și să mergeți la același birou cu aceleași mașini.
Cu toate acestea, în calitate de persoane care închiriază mașini în străinătate, aceasta a fost o experiență deosebit de bună. Recomanda.

(Original)
This was a very good experience. The man who staffed the office in Cluj was excellent. He was unfussy, fast, polite, spoke good English and dealt with us courteously at pick up and drop off.
The car was good also. Thrifty and Hertz the same thing just cheaper so book with them or Firefly and go to the same desk with same cars.
However as people who often rent cars abroad this was a particularly good experience. Recommend.
Ami Kelemen
Ami Kelemen10 ani în urmă
(Tradus de Google) Evaluare generală OK - aceasta se datorează faptului că mașina închiriată funcționează fără probleme și lucrurile sunt prietenoase pe site.
Pe de altă parte, am avut cea mai proastă experiență de serviciu a clienților la telefon atunci când am încercat să aranjez modificarea rezervării mele preplătite (!!) din cauza anulării zborului. O bătrână (cu o engleză drăguță) - a fost extrem de nepoliticoasă, chiar a agățat telefonul. Avea un astfel de ton și un comportament care nu este pe deplin acceptabil.
Întrucât acest rating general este OK, mulțumită tipului de pe site.

(Original)
Rated overall OK - this is due to rentred car working without any issue and stuff being friendly on site.
On the other hand i had worst ever customer service experience over the phone when trying to arrange modification of my pre-paid (!!) reservation, due to flight cancellation. An old(er) lady - with nice English - has been EXTREMELY rude, was even hanging the phone up. She had such a tone and behaviour that is fully not acceptable.
As sais overall rating is OK thanks to the guy on site.
Locații recomandate