/Cluj/Inchiriere de masini

Rent A Car Cluj Walter

Strada Traian Vuia 210, Cluj-Napoca 400379, România

Rent A Car Cluj Walter
Inchiriere de masini
4.1
14 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QMJQ+85 Cluj-Napoca, România
+40 784 102 000
auto-walter.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Liviu Pop
Liviu Pop2 ani în urmă
(Tradus de Google) Băieți absolut uimitori. Walter este o persoană amabilă, orientată spre client și foarte utilă. Chiar vizavi de terminalul de sosiri și apoi ușor de ieșit din Cluj Napoca pe șoseaua de centură. Prețuri foarte bune. Nu mașini noi, dar foarte bine întreținute. Mulțumim că Walter a închiriat o mașină.

(Original)
Absolutely amazing guys. Walter is a kind person, customer focused and very helpful. Just across the street from arrivals terminal and then easy to exit Cluj Napoca on the ring road. Very good prices. Not new cars but very well maintained. Thanks Walter rent a car.
Gabriel Ionescu
Gabriel Ionescu4 ani în urmă
Am inchiriat pentru anul nou impreuna cu inca o familie un Opel Vivaro, intrucat eram 6 + bagaje. Masina murdara, foarte murdara, cu un miros groaznic in ea, pe bordul masinii se aprindeau luminite ca de craciun, trebuia sa oprim masina cam la 50-60 km , pentru ca obosea, desi pe bord arata ca are 95.000 km (bineinteles ca era umblat la km). Masina era foarte veche, mergea foarte urat si cu riscul de a ma repeta, mirosea ingrozitor! O experienta urata, nu recomand deloc!
Emma Sophie
Emma Sophie4 ani în urmă
Mulțumesc.
Tony Poptamas (Official)
Tony Poptamas (Official)5 ani în urmă
Pe Walter nu-l bate nimeni la pret! De fiecare data cand aterizez la Cluj, adica de vreo 10 ani incoace, nu reusesc sa inchiriez masina de la o alta firma. Calitatea serviciilor acestei firme sunt mult peste ale altora. Cand spun calitate ma refer in primul rand la raportul ei cu pretul. Va multumesc, baieti!
Tony Poptamas
Tony Poptamas5 ani în urmă
Servicii super la un pret super! Multumesc, Walter
Inchirieri Auto
Inchirieri Auto5 ani în urmă
Multumesc pentru buna colaborare
Ion Iliesiu
Ion Iliesiu6 ani în urmă
Sunt cei mai mari excroci. .eu am rezervat o mașină din luna Februarie pentru vară. .adică Iulie. din Canada cind am ajuns la aeroport la Cluj tipul care ma asteptat era tare plictisit ptr ca avionul a ajuns la ora 12 noaptea evident că am plătit pentru ora tirzie. .ulterior să îmi spună că mașina pe care am rezervato nu o mai avea a închiriat cu o zi înainte ..deci foarte serioși ..avid în vedere că eram cu soția și 2 copii nu am avut de ales am luat o altă mașină care o aveau disponibilă. .bineînțeles prețul sa schimbat cu citeva sute de €..un sfat nu va faceți de lucru cu Walter închirieri sunt de excroci.....
Rent A Car Cluj Napoca
Rent A Car Cluj Napoca6 ani în urmă
Multumesc pentru buna colaborare
Locații recomandate