/Cluj/Inchiriere de masini

Cronoscar - Bucuresti Otopeni

Bulevardul Aeroportului, Otopeni 075100, România

Cronoscar - Bucuresti Otopeni
Inchiriere de masini
4.8
53 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
H3FC+9X Otopeni, România
+40 721 251 070
cronoscar.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Cazan Catalin Constantin1 an în urmă
Masina super buna si economica, fara probleme tehnice si cu toate dotarile. Personalul de nota 1000.
MIHAI BAICEANU
MIHAI BAICEANU2 ani în urmă
Am inchiriat si din Suceava si din Cluj! Serviciul este excelent, recomand!
Anna
Anna2 ani în urmă
Recomand firma aceasta de inchirieri masini tuturor. Am aflat de ei de la o persoana care la randul ei inchiriase, pt ca nu cereau depozit mare. Domnii care ne-au adus masina au fost prietenosi, profesionali, desi am aterizat la 4 dimineata.
Madalina Pruteanu
Madalina Pruteanu2 ani în urmă
O companie de inchirieri auto foarte bine organizata. Am ramas placut surprinsa de receptivitatea agentilor. Baieti foarte de treaba.
Masina predispusa spre inchiriere a fost in stare excelenta.
Căutam cu logodnicul meu o masina pentru rent, cu preluare la Iasi si predare la Bucuresti, plus cu iesire peste hotarele tarii. Iar Cronoscar ne-a predispus toate aceste optiuni , un mare multumesc!
Recomand cu incredere,
Vadeanu Eduard
Vadeanu Eduard2 ani în urmă
Foarte mulțumit de serviciile oferite, oamenii sunt rezonabili si preturile acceptabile.. Recomand cu încredere!
Levis Tasdelen
Levis Tasdelen2 ani în urmă
Nu recomand sub nicio forma acesta firma nu sunt serioşi şi sunt şarlatani.İn primul rand nu iti ofera maşina pe care ai inchiat-o cand ajungi sa iei maşina te trezeşti cu o alta maşina şi vin cu tot felul de scuze,ca maşina a facut accident şi de asta au adus o alta maşina in locul ei.O alta intamplare petrecuta cu ei este ca am avut o mare problema cu avansul sunt foarte mincinoşi cand vii sa predai maşina spun ba ca e lovita sau zgariata profita mult de oamenii care vin sa preia maşinile noaptea de regula te baga intr-o parcare aprope fara iluminare şi numai ai cum sa verifici maşina daca e lovita sau zgariata.Mare grija la preluarea maşinii şi avans ca la CRONOS CAR numai vedeti avansul inapoi.EU NU RECOMAND SUB NİCİO FORMA ACEASTA FİRMA!!! In plus dupa tragedia cu acest avans am facut un tambalau mare cu cel care a venit sa preia maşina am chemat şi politia dar pana şi politia e mituita probabil de catre firma! Solutionarea politia de la Otopeni s-a incheiat cu ruperea procesului verbal şi cu aruncarea la coşul de gunoi ca daca la preluarea maşinii ce semnezi inseamna ca ai verificat maşina şi ca eşti de acord sa o primeşti aşa lovita! NU RECOMAND!!!
Luigi Negara
Luigi Negara2 ani în urmă
Am apelat la serviciile de închiriere a unui autoturism in vacanța de iar și am fost mulțumit de calitatea colaborării cu aceasta companie. Sunt foarte atenție in dialogul cu clienții și flexibili când este nevoie de prelungirea perioadei de închiriere . Recomand serviciile companiei și voi mai apela la serviciile ei cu următoarele ocazii . Succes .
Nicoleta Darie
Nicoleta Darie2 ani în urmă
Recomand cu mare încredere firma Cronoscar, sunt foarte disponibili și serioși!
Venisem acasă pt o săptămână și aveam nevoie de o mașină pt a mă deplasa, am închiriat Fiat Tipo model 2019 de la această firmă și vreau să vă spun că am rămas foarte mulțumită. Mașina era nouă și mergea perfectă în plus consuma foarte puțin. Tot ce pot să mai spun e că decât ori o să am nevoie de o mașină, voi apela la ei fără probleme...
Madi cornea
Madi cornea2 ani în urmă
Experienta noastra cu Cronoscar a fost excelenta. Masina buna si curata, iar serviciile foarte bune: de la raspunsul la primul apel telefonic si pana la preluarea masinii la returnarea ei, toata lumea a dat dovada de punctualitate, eficienta, amabilitate, flexibilitate..
Vom reveni🙂
Locații recomandate