/Bucuresti/Inchiriere de masini

B smart - Rent a Car

Bulevardul Dimitrie Cantemir 2, București 040241, România

B smart - Rent a Car
Inchiriere de masini
4.8
177 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4G3+77 București, România
+40 758 566 978
bsmart-rent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Anca Andreea
Anca Andreea2 ani în urmă
Recomand cu incredere! O companie serioasa si profesionala, servicii top! Am comunicat cu ei foarte usor si au fost foarte disponibili in a ne explica si ajuta in inchirierea masinii. Noi am utilizat Dacia Sandero pt 10 zile si am facut un tur prin Romania foarte comod si fara probleme ! Masina in conditii perfecte! Va multumim din suflet pentru tot!
Floris neko
Floris neko2 ani în urmă
Extrem de mulțumită! Una dintre cele bune companii de închiriat mașini pe care am întâlnit. Prețuri accesibile, personal foarte amabil, profesional și disponibil. Recomand!!!
Alex Floroiu
Alex Floroiu2 ani în urmă
Recomand cu încredere! O companie pe care vă puteți baza atunci când doriți să închiriați o mașină, deoarece mașinile merg ca noi, iar oamenii vă stau la dispoziție, fiind amabili și înțelegători. Costurile și condițiile de închiriere sunt rezonabile și transparente. Mulțumesc, B smart - Rent a car.
Georgiana Odagiu
Georgiana Odagiu2 ani în urmă
Inchiriem masina de la aceasta firma de cativa ani si intotdeauna ai fost foarte seriosi si profesionali .chiar daca am inchiriat cateodata masina doar pe cate a zile! Intotdeauna am avut masini aproape noi si care merg foarte bine! A Anul acesta nu aveau masina ceruta dar ne-ai gasit imediat o soluzie rezonabila la un pret ok, si a fost super! Persoana care ne-a adus masina la locul stabilit, chiar ne-a si aratat in mare cate sunt comenzile pentru ca era foarte noua (2500)km. Deci sunteti minunati si vom reveni cu drag, pentru ca ne simplificati vacantele chiar si scurte 😜 Va multumesc din nou! Ramaneti asa si veti castiga intotdeauna!
Alexandru Saghin
Alexandru Saghin2 ani în urmă
Închiriere Golf cu putini km și aproape nou pe perioada 5 Iulie - 10 Iulie 2021.
Am căutat pe net mai amănunțit și in sfârșit am găsit o companie care nu trage țepe sau bagă costuri neașteptate.
O doamna foarte simpatica la telefon mi-a explicat toate detaliile fără a mi ascunde nimic. Domnul Daniel care a adus mașina la aeroport iarăși foarte respectuos si cumsecade, ne-am uitat împreună la mașina sa nu fie zgârieturi. Mașina a mers impecabil chiar foarte bine pentru drumurile din România si nu a prezentat niciun defect. La predare tot un domn amabil a controlat dacă era totul in regulă.
Totul a decurs prin whatsapp fără complicații si transparență maximă.
Sunt sigur ca următoarea data tot la ei o sa apelez💪🏻
Mihai Petrisor
Mihai Petrisor2 ani în urmă
O companie de inchirieri auto foarte serioasa, foarte prietenoasa si foarte flexibila. Am inchiriat de la ei masina de doua ori - un golf 7 si un renault megane. de fiecare data lucrurile au mers fix asa cum si-ar dori orice client.
Totul se desfasoara repede, bine iar personalul este foarte prietenos. Felicitari tuturor membrilor echipei!
Vlad Onutu
Vlad Onutu2 ani în urmă
Servicii excelente!

Este prima experienta de acest fel.
Cei de la B Smart au oferit toate informatiile necesare, au fost foarte ok in tot procesul de inchiriere. Foarte incantat!

In completare, exact ce spunea altcineva anterior: O firma de incredere. Masini noi, preturi transparente, inchiriere / predare a masinii foarte rapida.
Calin Cretu
Calin Cretu2 ani în urmă
O firma de incredere. Masini noi, preturi transparente, inchiriere / predare a masinii foarte rapida.
Locații recomandate