/Bucuresti/Inchiriere de masini

Autogara DLS

Strada Cameliei, București, România

Autogara DLS
Inchiriere de masini
2.4
68 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C3VJ+M7 București, România
+40 721 926 960
dlsbus.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Cristi262 zile în urmă
Foarre neseriosi! Nu recomand.
Am facut rezervare dimineata pt.amiaza, am asteptat in Drumul Sarii, pentru Alexandria si nu a oporit microbuzul. Am zis"s a intamplat", n o fi mereu asa. Iar a doua oara, am facut rezervare, am sunat mai tarziu sa ma asigur ca nu astept degeaba si mi au zis" Dar asteptati doamna ca trebuie sa apara". Am asteptat 55 minute, am incercat sa apelez, insa imi respingeau apelul. Nu a sosit nicio masina . RUSINE!!
Bogdan
Bogdan2 ani în urmă
Dezgustator… de la toaletele stil groapa in pamant pana la soferii obraznici si dezorganizati, fara o urma de bun simt.
Ana Akt
Ana Akt2 ani în urmă
Pe lângă aglomerație, mizerie, intarziere, ies în evidenta prin impertinenta și agresivitatea personalului, atât șoferi, cât și dispeceri. Rușine!
Florentina Mihaela
Florentina Mihaela2 ani în urmă
Nu se raspunde la telefon, pe site un program si in realitate cursa este anulata (duminica ora 18).
Alexandru Preda
Alexandru Preda2 ani în urmă
Soferii de autocare au impresia ca transporta cartofi. Pe autostrada intra cate 2-3 autocare in depasire in acelasi timp, unul dupa altul in conditiile in care ei merg cu 95 si camioanele cu 90. E o placere la fiecare 5-6km sa dai de o coada facuta de soferii de autocar. Daca va place adrenalina puteti sa luati autocarul, dar luati bilet doar dus ca nu se stie daca va mai intoarceti👌
Ionela Baetica
Ionela Baetica2 ani în urmă
Înțeleg ce înseamnă transportul în comun și tot ce implica acesta, dar de aici pana a lua persoane peste numărul admis de locuri, fără rezervare, așa...ca pe legume transportate... nu mai pot înțelege!
În vremurile astea de pandemie, toată lumea striga pentru purtatea măștii. DLS-ul nu a auzit de asa ceva? Nici șoferii, nici călătorii nu poartă mască, pe motiv că "nu am covid, doamnă!".
De unde știu? În prețul biletului este inclus și testul rapid covid? Îmi plăcea de voi! Nu îmi mai place!
Mihaela Buliga
Mihaela Buliga2 ani în urmă
Cele mai proaste servicii si cel mai obraznic dispatch , eu inteleg ca regula este cu 15 minute inainte de rezervare dar uneori se poate intampla sa ajungi in ultimul moment cu 2 minute inainte de plecare iar domnul de la dispatch sa i se puna pata si sa te refuze pe motiv ca are o si proasta si ca a intarziat , se pare ca domnii nu au nevoie nici de vlienti nici de bani nici de bun simt .. Concluzie … Nu recomand aceasta firma de transport !!!
Nicusor bira
Nicusor bira2 ani în urmă
Sunt în microbuzul de Tecuci. Șoferul f.nervos mașina plina maxim. Nu mai avem loc pentru bagaje. Sunt pacheti cu burlane iar locurile sunt toate ocupate. Rog respectuos când se fac rezervări atenționați pentru mărimea barajelor. Ma scuzați acum am văzut ca aveți monopol pe această rută. E doar vina mea
GeorgianaDiana Cirstea
GeorgianaDiana Cirstea2 ani în urmă
Microbus Caracal-Bucuresti. Sofer pe nume Militaru, foarte nervos si frustrat pe viata, decide la un moment dat sa imi interzica sa mai vorbesc la telefon, pe un ton foarte isteric, in conditiile in care vorbeam foarte incet, in ideea tocmai sa nu deranjez pe cineva. Tin sa mentionez ca in masina, ma
aflam eu, o alta femeie, soferul, si un coleg de-al lui care mergea la bucureti. Coleg, cu care acest domn Militaru, a vorbit tot drumul despre probleme personale, si asa mai departe. Iar eu cu cealalta doamna am fost nevoite sa asitam la dicutiile lor. Fratilor, de cand a devenit interzis vorbitul la telefon?! Pune-ti afise in masini cu “Vorbitul la telefon strict interzis!!” Este prima data cand am parte de o astfel de experienta, si de care nu ma gandeam vreodata sa am parte! Cei de la conducere ar trebui luati atitudine cu acest gen de angajati, pt ca va PIERDERTI CLINENTII!!! si in astfel de situatii, sau poate diferite, sunt sigura ca au mai fost si alti zeci de clienti, sau poate sute! O experienta sincer dezgustatoare, unde educatia oamenilor lasa inca o data de dorit! RUSINEEE!!!
Locații recomandate