/Bucuresti/Inchiriere de masini

Reparatii Cardane - ReparatiiCardane.ro

Bulevardul Theodor Pallady 57, București 032022, România

Reparatii Cardane - ReparatiiCardane.ro
Inchiriere de masini
4.2
113 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C645+H9 București, România
+40 729 898 278
reparatiicardane.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–17
Marți: 7–17
Mirecuri: 7–17
Joi: 7–17
Vineri: 7–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihai Cristian Terteleaca
Mihai Cristian Terteleaca2 ani în urmă
Am fost pentru a înlocui suportul de la cardan, la un bmw e60. L-au "reparat" asa de bine ca la sfârșit a trebuit sa schimb tot cardanul. Asta era singura problema la masina dupa ce a fost schimbat si "echilibrat dinamic", operatiune de care nu am fost anunțat si nici necesara si cu un preț prea mare, masina a devenit o căruță vibrand groaznic de era imposibil de mers cu ea la o viteză mai mare de 45km/h. După ce au terminat si am plecat cu masina am sesizat asta si m-am întors sa ii informez de problema, primind si având garanție pe lucrare , ei garantau ca nu e de la cardan si sa verific ca sigur e din alta parte, masina neavând nici o problema pana atunci, am fost in multe alte service-uri si TOȚI au spus cardanul e dezechilibrat. Între timp eu schimbasem uleiul de la diferențial, anvelope, îndreptat si echilibrat roti.. Dupa toate astea m-am intors la ei si le-am spus toate cele si pana la urma l-au dat jos si l-au "verificat" nu stiu sigur daca chiar au făcut-o ca au spus sa aștept afară ca nu pot sta inauntru sa observ ce se face acolo si dupa vreo ora se întoarce si zice ca e perfect, dar vibrația a ramas. Dupa de nervi am luat un cardan din dezmembrări am fost la un service oarecare, asta dupa ce chiar eu singur am schimbat acel suport de cardan fara al "echilibra dinamic" ci doar insemnat pentru al monta perfect cum era si dupa a fost pus inapoi pe masina. Si surpriza, masina mergea absolut perfect. Ziua următoare i-am sunat, "certat putin cu ei" ca altfel se pare ca la noi nu se poate, si au spus sa le aduc cardanul si imi restituie pe garanție o parte din bani, 1000 lei mai exact lucrarea facand in jur de 1200lei, ajuns acolo a dat-o la întors zicând iar ca "este perfect" fara vreo "verificare" ca dura prea mult si la sfârșit mi-au spus ca nu au ce face si ca pot pleca ca nu imi da nici un leu si nici nu repara ceva ca vezi doamne nu au ce. Înainte de a ma întoarce ultima data la ei am fost si la alte ateliere toate au spus ca e foarte prost echilibrat. Si pe mine ma costat 250 lei demondatul si montatul cardanului si 350 lei cardanul plus 150 lei alt suport nou ca nu mai aveam încredere nici ca au pus o piesa compatibilă. Problema de 1200 lei rezolvata la ei am rezolvat-o eu cu 750. Deci o problema banala de 750lei ma costat peste 4000 lei, adica noile anvelope spate peste 1500lei (si acum am ramas cu alea vechi ca ele inca sunt bune), indreptarea roților (desi nu regret asta) lucrarea lor de mântuială plus lucrarea care a rezolvat problema, schimbarea uleiul de diferențial..
Daca era o problema financiara nici nu apelam la serviciile voastre. Eu chiar ma bazam ca se face lucrarea de calitate la un service care oferă si garanția lucrarii

Deja se vede respectul pentru clienți prin răspunsul lor la comentarii. O lipsă totala de bun simț si profesionalism.
Mircea Terteleaca
Mircea Terteleaca2 ani în urmă
Am schimbat rulmentul de la cardan ( bmw seria 5 ) și am rămas cu o vibrație în toată mașina. M au chelit de 1140 lei ( montat/demontat , piesa și echilibrarea dinamica ) iar rezolvarea a venit prin înlocuirea cardanului cu altul din dezmembrări. Garanție ? Din punctul lor de vedere e bun . Asta da garanție! Sfat : căutați pe net ca sunt alții mai buni . Vreti la nimereala ? Apelați la ei cu încredere !
Ionut Sfetcu
Ionut Sfetcu2 ani în urmă
Au preturi la piese de 3 ori mai scumpe, manopera nu o comentez, se promoveaza masiv pe online, dar este o firma cu mentaliate de patron roman, care doreste profit maxim in termen scurt ! Va rog sa veti decenta sa nu denaturati lucrurile. Colegul dumneavoastra mi-a inmanat devizul care cuprindea manopera 400 lei si 2 cruci cardanice 380 bucata, Aceleasi piesa costa in magazinele de specialitate 170.
Sorin Machidon
Sorin Machidon2 ani în urmă
Dau preturi cum vor, fără justificare. Am reparat un cardan un 4200 și unul nou era același preț. Apoi unu cardan de utilaj 560mm carea au zis ca nu repara , doar cardan nou (era sictirit cel care reapara "doar nou la 2400 lei", același cardan găsit la alta firma la 1500 lei tot nou!!!)
Denis Mihaita
Denis Mihaita3 ani în urmă
Preturi nesimtite.. mai bine sh decat reparate de ei. (Telefonic imi spun ca pretul porneste de la 250 lei pana la 850 sa.mi schimbe o cruce cardanica, ajuns acolo, face constatarea si zice: o cruce cardanica 2 rulmenti si echilibrarea, 2500 lei... mi am luat bagajul si am plecat.) Cardan din 3 buc. vw crafter 2008 1000 lei dezmembrari ...
Gaby Rusu
Gaby Rusu2 ani în urmă
Recomand. Băieții lucrează cu cele mai bune piese și tot odată se pricep de minune în ceea ce fac. Recomand cu toată încrederea.
Mihailescu Mihai
Mihailescu Mihai2 ani în urmă
Atelier de incredere, profesionist si rapid.
Costin Dumitru
Costin Dumitru2 ani în urmă
Profesioniști și rapizi. Tot procesul a durat 2 ore.
Locații recomandate