/Brasov/Inchiriere de masini

Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice

Strada Mihail Kogălniceanu 7, Brașov 500090, România

Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice
Inchiriere de masini
1.6
57 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ37+93 Brașov, România
+40 368 443 050
anaf.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Rares Ion
Rares Ion2 ani în urmă
In data de 07.01.2022 la ghișeul 11 am cunoscut o doamna care cred că era Dumnezeul Anaf-ului...
Preocuparea principală a doamnei era umilirea cetățeniilor care sunt cinstiți și încearcă să-și plătească contribuțiile către stat.
Pt doamna de la ghișeul 11 numai de bine, sper să aveți parte în viața numai de tratament asemănător cu cel am primit eu astăzi și cei care au precedat.
Michael Barry
Michael Barry2 ani în urmă
Oameni prietenoși nu trebuia să aștept prea mult, sunt mulțumit
Zarpli Alabai
Zarpli Alabai2 ani în urmă
1 stea. Pt 1 angajat care a fost amabil si coerent. Primul. Cele 2 vaci/vite cu care am avut neplacerea sa lucrez, sub orice critica, daca ma refer la bovine. Niste cornute fara carte (de origine). Informatii aiurea furnizate, dupa care epitete si adjective din cele ireverentioase. Pe banii mei. Si specimenele acelea reprezinta statul roman in ceea ce priveste colectarea unor posibile taxe. Traiasca evaziunea, decat acolo!
Dan Mihai
Dan Mihai2 ani în urmă
Nu merită nici 0 ****. Nu este organizat. Angajați nervoși și fără chef de muncă. Nu te ajută nimeni cu vre-o informație. Ai luat bon și aștepți o oră când ai doar 4 persoane în față, și poate ai așteptat fără rost că ai ales greșit bonul. Depui dosarul iar când te întorci peste 5 zile pentru a-l ridica, aștepți din nou, poate la ghișeul greșit. Din atâtea ghișee, funcționează doar 3. Restul angajaților se ascund după paravan. Părerea mea este că trebuia pus cineva la intrare sau un birou de informare, unde să fii îndrumat.
Popa Florin
Popa Florin2 ani în urmă
Niste functionari de varsta a 3-a fara pic de rabdare sau inclinatie catre ceea ce inseamna servicii si lucrul cu oamenii in general, care iti vorbesc in scarba sunt nervosi habar nu au care sunt metodele si mecanismele de functionare a institutiei in care activeaza si au o atitudine sfidatoare si aroganta,niste "scarbe" incompetente care nu au ce cauta in pozitia de functionar public.
Imre kocsis
Imre kocsis2 ani în urmă
Lipsa de organizare, lipsa informatii, panoul digital nu este deloc util, asistenta la ghiseul 15 nu exista. Cu un bon luat scrie 4 ghisee si deschis doar 1. Nu exista aerisire, pe perioada pandemiei este un focar de infactie.
Cristi Mazilu
Cristi Mazilu3 ani în urmă
Sunt extrem de nemultumit! Incerc sa platesc un impozit din niste venituri. Dar atat de complicate sunt mecanismele pentru a plati niste bani, nu pentru a cere bani, incat pur si simplu cred ca mai usor este sa trimiti banii pe Marte.
Am ore intregi pierdute in mai multe zile pentru a ma clarifica ce declaratii trebuie sa depun, cat si unde si unde sa platesc efectiv o suma de bani.
Si inca nu am reusit. Iar call center-ul pur si simplu nu functioneaza. Am reusit sa vorbesc o singura data vreo 2 minute cu o doamna, destul de.... neprofesionista ca sa nu spun aroganta si certareata de parca am deranjat-o din bautul cafelei si apoi convorbirea s-a intrerupt brusc.
MAI OAMENI BUNI, DACA SUNTETI DE BUNA-CREDINTA SI OMUL DORESTE SA ISI PLATEASCA CU BUNA-CREDINTA TAXELE SI IMPOZITELE LA STAT, FACETI OAMENI BUNI CEVA!!! TREBUIE SA PLATESC BANI SI NU SA CER BANI!!!

UPDATE: astazi, 30.03.2021, pana la urma am reusit sa dau peste o doamna in call center-ul ANAF despre care nu am decat cuvinte de lauda. M-a ascultat, mi-a inteles problema si m-a ajutat cap-coada in tot hatisul existent. Ea insasi a recunoscut ca nu stie exact totul cum functioneaza, dar a avut rabdare, a zis ca unde nu reusim facem altfel si tot asa. Am crezut ca L-am apucat de Dumnezeu de un picior. Nu imi venea sa cred. Nu am crezut ca poate fi posibil asa ceva.
Doamna Diana C. (acesta este numele dumneaei prescurtat) JOS PALARIA! Din partea mea aveti rating maxim. Dar institutia in care lucrati ramane la stadiul de repetentie pentru mine. Imi doresc ca cel putin jumatate + 1 dintre colegii dvs. sa ajunga cel putin la stadiul dvs. de competenta si profesionalism. Multumesc d-na Diana C.!
NEGRU BOGDAN
NEGRU BOGDAN2 ani în urmă
In 2012 am infintat o IIndividuala ,fara sa am activitate . In 2017 am inchis-o . Am depus sute de declarati cu 0 activitate ,am pierdut zeci de ore pe la ghisee si azi am primit executare silita pe sume datorate statului . Stiu caz concret in care sunt facilitati evazionisti ,ca au prieteni in ANAF ,dar vad ca tot eu fara activitate sunt executat . Cred ca ma voi adresa Rise pentru anchete jurnalistice ,privind activitatea acestui sistem corupt . Nota 0 si pentru profesionalizmul angajatiilor .si voi depune plangere pentru abuz , neglijenta im serviciu etc impotriva celor care au semnat ,tot ce am primit la domiciliu.
Locații recomandate