/Brasov/Inchiriere de masini

Service Auto Vrom Brasov

Constantin Gheorghe Nica nr.3 Hala galbena, Brașov 500450, România

Service Auto Vrom Brasov
Inchiriere de masini
4.2
409 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MHCP+37 Brașov, România
+40 372 280 817
vrom.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alex dan
Alex dan2 ani în urmă
Multa sanatate si tot ce va doriti, a-ti facut o familie fericita, o familie care a putut ajunge acasa(Mangalia) numai cu ajutorul si profesionalismul d-voastra. Va multumim si recomand cu incredere serviciile lor, si nu in ultimul rand RESPECT pentru omenia de care au dat dovada acesti oameni. Va multumim!!!
Florin Horincar
Florin Horincar2 ani în urmă
Problema a fost filtrul de particule, nu mi s a oferit nici o soluție, masina a stat degeaba 3 zile degeaba m am ales cu o factură de 560 de lei ptr schimbare ulei si filtru ulei,niste inchipuiti care nu stiu meserie.
Ionescu Marius
Ionescu Marius2 ani în urmă
Prompti de cate ori am sunat(Cătălin este foarte comunicativ și îți explică tot ce întrebi), am făcut distribuția mașinii și schimbul de ulei cu filtre. S-a respectat timpul de execuție, au mai mulți furnizori pe piese și poți alege ce tip dorești. Cand am lăsat mașina acolo pentru a descoperi o defecțiune, inainte de a se ocupa de problema descoperită, am fost sunat și mi-am dat acordul pentru comanda piesei și inceperea lucrării. Recomand cu încredere!
Ionut Z
Ionut Z2 ani în urmă
Pe partea de comunicare au nota 10 de la mine, am lasat masina la ei, un mercedes c class din 2008 pentru reparatie si schimb ulei+filtre si dupa o saptamana am fost sa o ridic si mergea perfect dupa un schimb de arcuri la suspensia fata.
Foarte bine explicate reparatiile, am vazut si piesele schimbate la final.
O bila neagra la tratarea verificarii rotii din dreapta fata pt o pana (pori), mi-a scazut presiunea la 1.4 in concediu.
O bila alba pentru uleiul de completare pe care urmeaza sa ma duc sa il ridic, desi nu inteleg de ce peste tot se pune ulei peste nivelul maxim din joja.

Acum pe partea de ghinion sau posibile probleme in urma reparatiei, am un sunet de vajaiala la roata dreapta fata (probabil un rulment crapat, nu stiu daca are legatura cu schimbul de arcuri) si mi s-a fisurat un furtun de admisie de cauciuc pe la motor, am fost foarte aproape de un concediu trist daca nu era sa ma ajute un bulgar foarte de treaba, intamplari memorabile. Am pierdut in jur de 30l de motorina pe sosea, dar macar am ajuns cu bine fara sa apelez la tractari.

Cu siguranta voi reveni la acest service
Stefan Cosmin Paduraru
Stefan Cosmin Paduraru2 ani în urmă
EVITATI PE CAT POSIBIL ACEST SERVICE, AM PLECAT CU TOBA RUPTA IN DOUA DE LA EI

Nu recomand, am fost sa schimb distributia si filtrele, toate bune si frumoase, mi-au trimis constatare pe whatsapp spunand ca trebuie schimbate cam toate consumabilele posibile pt directie fara sa exagerez, serios? Intradevar vorbim de un logam 1.4 mpi 2007 dar avand in vedere ca bratele bucsele capete de bara etc sau schimat acum cam 6 luni mi sa parut ciudad in fine, nu am acceptat reparatia si am spus sa mi se schimbe doar kit distributie filtre plus ulei aduse de mine la care ce sa vezi nu se ofera garantie, vorbim de piese originale renault, se ofera doar la cele vandute de ei la un pret presupun foarte mare, sa zicem ca am inteles trecem peste, mia mai fost comunicat faptul ca toba era sparta si trebuia schimbat, in septembrie cand am fost la rar baiatul care a verificat masina mia spus ca toba are o foarte mica fisura si ca trebuie sudata sau schimbata toba daca doresc eu dar a spus ca in general nu ar fi nici o problema si a trecut testul perfect, mentionez ca toba nu se auzea si nu facea nici un fel de zgomot, ma duc sa iau masina de la acesti imprezentabili iar cand am pornit masina am crezut ca ma aflu la rally uri, ma uit sub ea si ce sa vezi toba rupta de la mijloc, nu realizez cum să se intample asa ceva, baiatul de la service nu și-a asumat nici o vina spunand astfel ca haide sa iti arat cata rugina are masina, serios? Ce legatura are asta cu faptul ca voi ati rupt toba in doua? Cand am rugat seful de atelier sa imi ofere nr ul managerului mia spus ca nu este posibil si ca pot face o reclamatie nu stiu unde la care posibil nici nu as fi primit raspuns, dezastru total, EVITATI PE CAT POSIBIL ACEST SERVICE, de pata de cafea y jeg pe usa stanga fata ce sa mai zic...
Ionut Sofronea
Ionut Sofronea2 ani în urmă
Schimbat calorifer + revizie + cateva mici reparatii.
Pro:reparatii in timp record
-pret decent
-amabilitate
-comunicare excelenta.

Contra: cu toate ca am semnalat o mica scurgere de antigel si o posibila cauza(un furtunas), aceasta nu a fost remediata(nu e ceva grav...aprox 500ml/10-14 zile, dar e enervant).
Am ezitat sa las o recenzie imediat dupa ridicarea masinii pentru a mq asigura ca va fi una 'pe bune'. Chiar imi pare rau ca nu pot da 5 stele dar cred ca un geedback corect e mai valoros decat o recenzie 'de linguseala'.
Jupanul
Jupanul2 ani în urmă
Am apelat la serviciile acestui service pentru reglare geometrie roti, cu 2 saptamani in urma am fost la alt service care mi-au facut mai mult rau la directie insa aici am fost placut surprins, in sfarsit imi sta volanul drept iar personalul e foarte amabil si primitor! Printre putinele service-uri in care cei angajati nu sunt aroganti. Recomand cu incredere si cu siguranta voi reveni.
Cami Onii
Cami Onii2 ani în urmă
Foarte multumita de serviciile prestate. Domnul de la receptie foarte amabil,ma tinut la curent pe toata perioada in care masina a fost la ei. O echipa de profesionisti. Cu siguranta voi reveni la Auto Vrom! Recomand100%
Locații recomandate