/Brasov/Inchiriere de masini

Ramada

Calea București 13, Săcele 505600, România

Ramada
Inchiriere de masini
4.2
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JM55+WH Săcele, România
+40 268 508 010
wyndhamhotels.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Liviu Manole
Liviu Manole2 ani în urmă
Personalul de la restaurant foarte amabil.mancarea bună, prețuri decente pentru un hotel de 4 stele. Sala de fitness are aparatură suficientă pentru un antrenament ad-hoc. geamurile izolează destul de bine, zgomotul mașinilor de pe drumul național 1 se estompeaza în funcție de amplasamentul camerei. Noi am avut camera pe lateralul clădirii și a fost destul de liniștit. Parcarea este suficientă, poate un pic dificil de făcut stânga la ore aglomerate, fiind un drum intens circulat.
Doina eden line
Doina eden line2 ani în urmă
Servicii de calitate, camere curate, utilate, restaurant cu preparate delicioase. Sălile de evenimente corespunzătoare... Încălzirea, pe perioada iernii se face prin instalația de aer condiționat, ceea ce creează disconfort, în rest, merita 3 spre 4 stele. Felicitari!
Floarea Mititelu
Floarea Mititelu2 ani în urmă
Primirea nu a fost ospitalieră ceea nu mi s-a întâmplat după cazare căldură mare nu am putut regla seara nu am putut urmari un anumit program TV din cauza ca ei au un anumit pachet de programe TV meniul foarte slab ptr.a servi prânzul s-au cina trebuie diversificat .Va multumesc
Magdalena Savu
Magdalena Savu2 ani în urmă
In camera muuuuuult praf, te ia de nas de cum intri, miros greu, mocheta necurățată cu resturi și muște moarte, semn că pe acolo nu s-a mai trecut cu aspiratorul de mult, tapetul dezlipit, plintele de pe pereți ai impresia că o să-ți cadă în cap, la minibar berea expirată.Pentru 4* JALE😡😡😡.Personalul amabil, micul dejun acceptabil cafea buna.Aveam alta impresie despre Ramada!Cu siguranță nu voi mai reveni.Voi ocoli acest lanț hotelier deși nu este la fel peste tot.
Ben Benjamin
Ben Benjamin2 ani în urmă
Scurt și la obiect :
Cazat vre o 5 săptămani:
Mic dejun ok
Curațenia lasă de dorit și aici simt nevoia să detaliez(mochetă veche și imbacsită, așternuturile se schimba doar dacă lași la recepție mesaj vre o două trei zile la rand, praful neșters, de aspirat camera nici pomeneală, igienizarea suprafețelor Nu avand in vedere vremurile actuale)
O adevărată aventură dușul, unde acum vine apă fierbinte și după 5 secunde rece
Televizor cu mai multe canale fără semnal decat cu semnal
Perdele, draperi, geamuri infecte
Nota personală 4
Ionut Mihalcea
Ionut Mihalcea2 ani în urmă
Atenție se fura din camera de hotel. E curat, personalul foarte amabil, curățenie zilnica în camera dar atenție la prima propoziție. Noi am fost grup și s-a întâmplat la mai multe camere
Sorin berciu
Sorin berciu2 ani în urmă
Condiții de cazare foarte bune.Pe partea de restaurant minus mare seara. Personal insuficient.Desi vezi sticle de vin peste tot prima opțiune pe care am avut o nu a fost disponibila.Anumite feluri de mâncare foarte,foarte slabe dpdv calitativ.Am comandat țuică...mirosea a țuică dar nu era!Pentru chelnerul care ne a servit nota 20!La toaleta de la restaurant doar unul din cele doua dispensere de săpun avea...săpun.Micul dejun în linie cu clasificarea hotelului.Nici dimineața nu era decât unul din dispensere alimentat cu săpun _ma refer la toaleta de la restaurant.
Stefan B.
Stefan B.2 ani în urmă
Desi este un hotel de 4*, experienta pe care o ai aici nu este de acest nivel, iar cand zic asta am luat in calcul: amabilitatea personalului, locurile de parcarea - mult prea putine(la ora 18 am parcat unde am putut, ca nu mai aveau locuri, desi cerusem loc de parcare); conditiile din camera - pat care scartia cand te intorceai in el, lipsa halatelor; calitatea micului dejun - e similar cu cel de la orice pensiune ieftina din tara; lifturile programate prost - la plecare am coborat 6 etaje pe scari, dupa mai bine de 15 de asteptat liftul.
Locații recomandate